Spausdinti šį puslapį

Vaikų darželis – tarptautinio projekto dalyvis

„Eglutės“ atstovai ir svečiai iš užsienio susitiko su Ukmergės rajono savivaldybės meru Rolandu Janicku, jo patarėja Laima Gambickiene, administracijos direktoriumi Stasiu Jackūnu ir skyrių darbuotojais. „Eglutės“ atstovai ir svečiai iš užsienio susitiko su Ukmergės rajono savivaldybės meru Rolandu Janicku, jo patarėja Laima Gambickiene, administracijos direktoriumi Stasiu Jackūnu ir skyrių darbuotojais.

Vaikų lopšelis-darželis „Eglutė“ įgyvendina tarptautinį „Erasmus+“ projektą „Kelionė į pasakų šalį“, tad prieš šventas Velykas sulaukė svečių iš Ispanijos, Turkijos, Rumunijos ir Graikijos.

Kovo 29-ąją „Eglutės“ atstovai ir svečiai iš užsienio susitiko su Ukmergės rajono savivaldybės meru Rolandu Janicku, jo patarėja Laima Gambickiene, administracijos direktoriumi Stasiu Jackūnu, skyrių darbuotojais.

Šio projekto tikslas – remiantis pasakomis, naudojant teatro, muzikos ir dailės elementus, turtinti vaikų kūrybinę saviraišką, lavinti vaizduotę, ugdyti vaikų susidomėjimą pažinti kitų šalių kultūrą, papročius ir tradicijas.

Projekto partneriai iš Villarrobledo (Ispanija) darželio-mokyklos, Izmiro (Turkija) mokyklos, Vama Buzaului (Rumunija) gimnazijos ir Elateia Fthiotidas (Graikija) mokyklos Lietuvoje viešėjo kovo 27–31 dienomis.

Lopšelio-darželio „Eglutė“ direktorė Meilė Jasevičienė papasakojo, kad vyko intensyvus darbas, buvo dalijamasi patirtimi, svečių šalių kolegos aplankė Ukmergės bei Lietuvos įžymybes.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)