Ukmergės technologijų ir verslo mokykla paminėjo savo įkūrimo 80-metį

Gražios šventės proga sveikino svečiai. Autorės nuotr. Gražios šventės proga sveikino svečiai. Autorės nuotr.

Ukmergės technologijų ir verslo mokykla (TVM) liepos 5-ąją paminėjo savo įkūrimo 80-metį. Per tą laiką mokykla ne kartą keitė savo pavadinimą, keitėsi mokytojų, darbuotojų, studentų kartos. Visus čia dirbusius ir besimokiusius sunku ir suskaičiuoti, tačiau spėjama, kad tai gali būti daugiau kaip 20 tūkstančių žmonių.

Su gražia švente mokyklos kolektyvą, mokinius pasveikino Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas, administracijos direktorius Stasys Jackūnas bei Švietimo ir sporto skyriaus vedėjas Vaidotas Kalinas.

„Džiaugiamės ir dėkojame šiai mokyklai, garsinančiai Ukmergės kraštą. Ko gero, kiekviena čia gyvenanti giminė, esantis kaimas, miestelis ar gatvė, veikianti įmonė vienaip ar kitaip yra susijusi su šia mokymo įstaiga.

Aštuonis dešimtmečius savo darbuotojams ir mokiniams jūs dovanojate žinias bei meilę savo kraštui, Tėvynei. Mokyklą baigusieji išsibarstę ne tik po visą mūsų šalį, bet ir pasaulį, nemažai jų pasiekė savo profesinės karjeros viršūnes“, – kalbėjo R. Janickas.

Ukmergės TVM jau 28 metus vadovaujantį Joną Cesevičių Ukmergės rajono savivaldybės meras apdovanojo Mero padėkos ženklu. Šis garbingas apdovanojimas mokyklos direktoriui įteiktas už asmeninį indelį, kuriant ir stiprinant profesinio mokymo bazę, Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos vedimą sėkmės keliu.

Ukmergės TVM 80-mečio proga už sąžiningą ir nepriekaištingą darbą meras įteikė padėkas mokyklos darbuotojams: Irenai Aukštuolienei, Virginijai Balžekienei, Aušrai Cesevičienei, Aldonai Minkštimienei, Valerijai Petkevičiūtei, Romualdai Kapočienei, Natalijai Jovaišienei, Vytautui Skadeiliui, Arūnui Stankevičiui, Kęstučiui Zbarauskui.

Mokyklos 80-mečio šventės iškilmėse dalyvavo ir jos darbuotojus sveikino Švietimo ir mokslo ministerijos kancleris Tomas Daukantas, Seimo narys Juozas Varžgalys, Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų tarybos prezidentas dr. Sigitas Leonavičius, šių rūmų generalinis direktorius dr. Almantas Danilevičius, Lietuvos Respublikos žemės ūkio rūmų viceprezidentas Algis Baravykas ir kt.

Savo atvykimu į šventę šios mokyklos kolektyvą pagerbė Kinijos ambasadorius Lietuvoje Shen Zhifei, užsienio partneriai, įvairių įmonių atstovai.

Prisiminimais dalijosi ir sveikinimo žodį tarė buvę Ukmergės TVM mokytojai Janina Kazėnienė, Veronika Gerulskienė, Vitalija Karauskienė, Regina Kernagienė, Jonas Rinkevičius, buvęs šios mokyklos vadovas Pranciškus Tamoševičius, buvęs mokinys Marius Savanevičius ir kt.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų