Spausdinti šį puslapį

Įrengiamos naujos konteinerių aikštelės

Iki šių metų pabaigos Ukmergės rajone bus įrengtos 43 antžeminės atliekų surinkimo konteinerių aikštelės ir įsigyti 265 rūšiavimo ir mišrių atliekų konteineriai.

Ukmergės rajono savivaldybė vykdo bendrai iš ES fondų ir savivaldybės lėšų finansuojamą projektą „Atliekų surinkimo ir tvarkymo sistemos plėtra (konteinerių aikštelių statyba, rūšiavimo priemonių įsigijimas)“.

Finansavimo sutartis su Aplinkos projektų valdymo agentūra pasirašyta 2017 m. rugpjūčio 20 d. Darbus pagal UAB „Remonto ir statybos projektas“ parengtą supaprastintą projektą vykdo UAB „Ukmergės statyba“. Rangos darbų vertė – 204 tūkst. 127 eurai.

Aikštelės įrengiamos pagal konteinerių aikštelių, skirtų antrinėms žaliavoms surinkti, išdėstymo schemas, kurios buvo parengtos vadovaujantis Vyriausybės nutarimu ir suderintos su savivaldybės vyriausiuoju architektu, Nacionaline žemės tarnyba  bei patvirtintos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus įsakymais.

ES finansavimas skiriamas tik pagal patvirtintas schemas įrengiamoms aikštelėms.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Susiję įrašai (pagal žymę)