Spausdinti šį puslapį

Ukmergėje – „Agrorodeo“ Dakaro komanda

Pristatytas Dakaro raliui parengtas sportinis visureigis. Pristatytas Dakaro raliui parengtas sportinis visureigis.

„Agrorodeo“ Dakaro komanda ture per Lietuvą pristatė 2019-ųjų Dakaro raliui parengtą sportinį visureigį ir specialiai sukomplektuotą techninio aptarnavimo sunkvežimį. Turą ekipažas pradėjo šeštadienio rytą Ukmergėje.

Ukmergiškiai turėjo progą pabendrauti su lenktynininkais Vaidotu Žala ir Sauliumi Jurgelėnu bei išbandyti komandos rėmėjos, prekybos bendrovės „Agrorodeo“, atvežtus virtualios realybės akinius.

„Agrorodeo“, kurios pagrindinė veikla – grūdų prekyba pasaulinėje rinkoje, šiais akiniais leido trumpam persikelti į jų darbuotojų rizikos kupiną darbą.

Renginio dalyviai galėjo iš arti apžiūrėti kiekvieną automobilio detalę ar net pasėdėti vairuotojo kėdėje. Norintys galėjo įsiamžinti prie „Agrorodeo“ Dakaro automobilio su sportininkais V. Žala ir S. Jurgelėnu.

Ukmergėje pradėtą turą komanda tęsė Jonavoje, Jurbarke, Šakiuose, Vilkaviškyje ir Marijampolėje.

Jau už kelių savaičių komandos visureigis iškeliaus į Prancūziją, kur vyks visų 41-ojo Dakaro maratono dalyvių technikos pakrovimas ir prasidės kelionė į Pietų Ameriką.

2019-ųjų Dakaro ralio pirmasis etapas vyks sausio 7 d. Peru sostinėje Limoje, o finišas – 17 d. tame pačiame mieste.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)