Spausdinti šį puslapį

Protus mankštino jaunieji policijos rėmėjai

Policijos rėmėjai sulaukė Betliejaus ugnies. Policijos rėmėjai sulaukė Betliejaus ugnies.

20 jaunųjų policijos rėmėjų iš Ukmergės ir Širvintų rajonų metams besibaigiant susirungė protų ringe. Susibūrusiems į keturias komandas jaunuoliams teko atsakyti į įvairiausius klausimus.

Dovanos tądien laukė ne tik pirmą vietą užėmusios komandos. Jaunuoliai į šventinį renginį susirinko su savo dovanėlėmis vieni kitiems, gražiais kalėdiniais linkėjimais.

Nešinas Betliejaus ugnimi atvyko Lietuvos skautijos Jūrų skautų konferencijos Ukmergės ir Širvintų jūrų skautų „Šventosios“ tunto vadovas Jonas Dragūnas su būreliu skautų.

Betliejaus taikos ugnelė – žmonijos brolybės, draugystės ir taikos simbolis. Simboline žvakės liepsna siekiama įžiebti taiką ir ramybę visų širdyse, skleidžiant ją savo šeimoje, bendruomenėje, šalyje ir visame pasaulyje.  Iš rankų į rankas per visą pasaulį perduodama ši ugnis neša viltį ir taiką. Tad vakaras buvo apgaubtas prasmingos ir šiltos bendrystės aura.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)