Spausdinti šį puslapį

Skaitytojai liko ištikimi „Ukmergės žinioms“

Laikraščių redakcijoms metų pradžia visada būna kupina įtampos ir laukimo.

Taip yra, nes pirmomis metų dienomis Lietuvos paštas paskelbia prenumeratos duomenis – kiek gyventojų leidinį užsiprenumeravo metams, pusmečiui ar bent keliems mėnesiams.

Prenumeratoriai – patys ištikimiausi laikraščio skaitytojai, pasitikintys leidiniu, perkantys ir sumokantys už jį į priekį.

Metų pradžia kasmet būna kupina nerimo ir „Ukmergės žinių“ redakcijoje.

Gyventojų skaičius mūsų rajone kasmet mažėja, žiniasklaidos rinką užvaldo internetinė spauda, o kai kurie jų atstovai jau daugybę metų bando įpiršti mintį, kad spauda miršta.

Ir šie faktai anaiptol ne mūsų naudai. Tad sunku buvo tikėtis labai gerų žinių.

Tačiau gautas elektroninis laiškas iš Lietuvos pašto paskelbė mums itin optimistišką žinią – laikraščio prenumeratorių skaičius nesumažėjo!

Tokie puikūs duomenys metų pradžioje „Ukmergės žinias“ pasiekia jau ne pirmus metus. Ir tai – stipriausia paskata neieškoti kitokios, gal sotesnės, veiklos, nesitraukti, neišvykti, o likti ir dirbti tai, ką, tikime, išmanome geriausiai.

„Didelis pasitikėjimas spausdintine žiniasklaida iš esmės šiandien atsako į vieną paprastą klausimą – kokia ateitis laukia tradicinės spaudos. Tos redakcijos, kurios ne vien pelno vaikosi, o brangina savo reputaciją ir žmonių pasitikėjimą, turi gražiausią ateitį. Galbūt tai padės ir verslui bei politikams suvokti, kurios sritys nusipelno didžiausių investicijų“, – sako Lietuvos žurnalistų sąjungos pirmininkas Dainius Radzevičius.

Dėkojame visiems, kurie mumis tiki, prenumeruoja, perka, skolinasi, skaito, giria, kritikuoja ir įtikina – redakcijų nebeliks tik tada, kai neliks skaitytojų. Ir toliau būkime kartu ir vieni kitiems padėkime sužinoti, atrasti, suprasti, džiaugtis. Padėkime tiesiog gyventi.

Redakcija

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)