Nuotr. 1 Deimantė Markevičiūtė pademonstravo lazerių žaidimo metu naudojamą „amuniciją“.Autorės nuotr. Nuotr. 1 Deimantė Markevičiūtė pademonstravo lazerių žaidimo metu naudojamą „amuniciją“.Autorės nuotr.

Didmiesčiuose siūlomų aktyvių pramogų nuo šiol galima rasti ir Ukmergėje. Naujovių imasi „Pramogų korporacija“ pasivadinusi komanda.

Joje – trys ukmergiškės, nusprendusios įgyvendinti savo idėjas, susijusias su smagiu ir sportišku laiko praleidimu. Tokia galimybė atsirado sumanius projektą ir gavus paskolą iš Europos Sąjungos finansinių fondų.

Naujos aktyvaus laisvalaikio erdvės duris atvėrė Vasario 16-osios gatvėje 31, antrame aukšte. Šiame pastate daug metų buvo įsikūrusi spaustuvė.

Viena iš „Pramogų korporacijos“ narių Deimantė Markevičiūtė pasakojo, kad čia ukmergiškių laukia jaukūs renginių, susitikimų su draugais kambariai, erdvės, kur galima švęsti gimtadienius, kitas progas. Ketinama vaikams pasiūlyti įvairių edukacijų. Galima tiesiog susirinkti pabendrauti prie puodelio arbatos, siūloma įvairiausių stalo žaidimų.

„Erdvės skirtos visiems – ir vaikams, ir senjorams. Labai laukiame šeimų su vaikais, įstaigų kolektyvų“, – kviečia Deimantės mama Svetlana.

Įsigyti du stalo futbolo įrenginiai, skirti šio žaidimo meistrams ir norintiesiems jo išmokti. Planuojama rengti stalo futbolo turnyrus, kurių laimėtojų lauks prizai.

Mėgstantieji fotografuotis čia pat galės tai daryti prie kambarį puošiančios grafičio sienos. Tai, pasak Deimantės, – Lietuvoje porą metų gyvenančio savanorio iš Rumunijos Aleksandro piešinys.

Viena įdomiausių naujovių Ukmergėje – šiose patalpose įrengtas lazerių labirintas. Tai dažasvydį primenanti pramoga, tik vietoje dažų kamuoliukų naudojamos lazerio kulkos (spindulys). Speciali įranga – šautuvai, liemenės – atkeliavo iš Rusijos, sistemos veikimas priklauso nuo interneto ryšio.

Pakeliui į Ukmergę – ir laipiojimo ant sienos įranga, tad ateityje bus galima išmėginti alpinizmą primenančias pramogas.

D.Markevičienė taip pat pasakojo, kad galvojama apie panašų į vadinamąjį pabėgimo kambarį. Tik, atskleidė ji, norima pasiūlyti ukmergiškiams ką nors dar įdomesnio, o žmonės tokiame kambaryje nebūtų užrakinami. Mat po neseniai įvykusios tragedijos Lenkijoje, kai tokioje patalpoje sudegė kelios paauglės, ir mūsų šalyje saugumo reikalavimai tokiuose nuotykių kambariuose sugriežtinti.

„Pramogų korporacijos“ teikiamos paslaugos – mokamos, norint jas užsisakyti, reikia registruotis.

600 kv. metrų užimantį antrąjį buvusios spaustuvės aukštą moterys nuomojasi. Patalpos priklauso pirmajame aukšte įsikūrusios parduotuvės „Husqvarna“ savininkui. Prieš atidarymą, pasakojo Svetlana, senose, apleistose patalpose viskas buvo tvarkoma ir remontuojama keturis mėnesius.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)

Komentarai  

+12 # Gal ne 2019-02-04 09:17
Sakot tvarkoma ir remontuojama. O ar ištyrėte patalpas? Buvusi spaustuvė. Jau nuo senų laikų žmonės kalbėdavo, kiek nuodingų medžiagų toj spaustuvėj naudojama. Žmonės sveikatas prarasdavo. Dabar visas pastatas persigėręs nuodingomis lakiosiomis medžiagomis. O Jūs kviečiate vaikus? Manęs ten nei kojos nebus.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-3 # ??? 2019-02-04 16:27
Manes asmeniskai tokios pramogos nedomina,man beproblema nuvykti i Vilniu ar isvykti i uzsieni papramogauti,bet vistiek saunu matyti,kad zmones turi ideju ir jas igyvendina,tai yra netingi atplesti uzpakakaliu nuo sofu ir kazka daro o ne dejuoja kaip viskas blogai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+21 # O verslininkes 2019-02-04 21:40
Jaunimkej susidariusiad skolas jau padenge?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+12 # Gal taip 2019-02-04 22:04
Pagal nuotrauką ir remonto kokybę sprendžiu, kad remontą atliko Butų ūkis, gal net pats rubuilis Pocius.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-1 # Evelina 2019-02-05 20:26
O tai norėjau paklausti,kur atsikraustė ,,Ąžiuoliukas" Ukmergėje?Ačiū
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Evelinai 2019-02-05 20:44
aš tai norėjau paklausti, kur mokeisi gramatikos? Reiktų kartoti kursą.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+18 # O verslininkes 2019-02-06 17:09
Ir saskaitu nepamirskit rasyt.... juk nebus neapskaitytu pinigu...ane?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
0 # Loreta 2019-07-07 09:44
Laba diena o kokiomis dienomis jūs dirbate ir koks jūsų telefono numeris ?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų