Spausdinti šį puslapį

Laisvė nuolaidoms „Babilone“!

Vasario 16-oji – proga linksmai švęsti Lietuvos nepriklausomybę. O kas gali būti linksmiau už apsipirkimą ir dar su įspūdingomis nuolaidomis? Po šventinio maratono atsipūsti jau spėjusius panevėžiečius ir miesto svečius prekybos ir pramogų centras „Babilonas“ kviečia į išpardavimų dieną.

Tik vieną dieną ir tik „Babilone“ vasario 16-ąją daugiau nei septynios dešimtys parduotuvių ir kavinių išlaisvins savo prekių kainas. Jos žada pirkėjus pasitikti su didžiulėmis nuolaidomis ir ypatingais pasiūlymais.

Dosniausiai išpardavimų dieną švęsti žada sporto prekių ir drabužių parduotuvės. Jose jau seniai nusižiūrėtą sportinę aprangą ar patogius laisvalaikio drabužius vasario 16-ąją galėsite įsigyti pigiau. Nuo 30 iki 50 procentų nuolaidas asortimentui rasite HIATUS parduotuvėje (yra papildomų sąlygų). Papildoma net 30 procentų nuolaida žiemos prekėms ir papildoma 20 procentų nuolaida visoms kitoms prekėms pasinaudoti galėsite PUMA OUTLET parduotuvėje. Patogios ir visiems nuotykiams tinkančios avalynės ar aprangos įsigyti galėsite REGATTOJE, čia visam asortimentui bus taikomos nuo 30 iki 70 procentų nuolaidos. Puikių pasiūlymų ir patrauklių nuolaidų rasite ir SPORTS DIRECT bei SPORT OUTLET parduotuvėse.

Net iki 70 procentų nuolaidomis pažymėtoms prekėms pasinaudoti lankytojus kvies visų pamėgtas BATŲ KALNAS. Mėgstančių kokybę ir klasiką lauks parduotuvės PIERRE CARDIN ir GENTLEMAN. Ieškantieji kokybiškų džinsų turėtų užsukti į DŽINSŲ CENTRĄ, čia žiemos sezono prekėms bus taikoma net 50 procentų nuolaida. Parduotuvėse MATOMA, SIDONAS ir KIETAS STILIUS visoms nenukainotoms prekėms bus taikoma 20 procentų nuolaida.

Mažųjų lankytojų džiaugsmui parduotuvėje FUNTASTIK bus taikomos nuo 20 iki 50 procentų nuolaidos visam asortimentui. Vaikiškoms prekėms ir drabužėliams nuolaidas vasario 16-ąją taikys ir BABY CITY bei KIKI RIKI parduotuvės. Smagurių, paruošę saldžiausius pasiūlymus, lauks kavinės BUBBLE WAFFLE, VASARIS ir PIACETTO bei parduotuvės RŪTA, MAJAI ir ANYŽIUS.

Atsinaujinus spintą norisi atsinaujinti ir namus, tad nepraleiskite progos įsigyti malonią smulkmeną ar naują akcentą namams už žemesnę kainą. Indų salonas ŽANA taikys net nuo 25 procentų nuolaidas visoms prekėms (yra papildomų sąlygų), GERDUVOJE jūsų lauks nuo 20 iki 30 proc., METALO AMŽIUJE – 20 proc., o SAVEX GALERIJOJE – 25 proc. nuolaidos visoms nenukainotoms prekėms. Ieškantieji buitinės techniko turės puikią galimybę pasinaudoti net iki 30 procentų nuolaidomis pažymėtoms prekėms TOPO CENTRE.

Pamažu artėjantis pavasaris kviečia skirti laiko sau ir pasirūpinti savo grožiu! Tai padaryti bus visai nesunku apsilankius „Babilone“ esančiose sveikatos ir grožio prekių parduotuvėse. Čia ypatingas nuolaidas, galiojančias tik vasario 16 dieną, taikys VITRINA PRO, VIVI, SVEIKATINĖ, MARTINA ir OPTIKOS PASAULIS.

Dar daug staigmenų ir puikių pirkinių žada galanterijos, dovanų, kelionių ir kitų laisvalaikio pramogų pardavėjai. O kad jėgos neišsektų, ieškant geriausių kainų, užkąsti, papietauti ir maisto įsigyti kvies daugybė „Babilono“ kavinių, restoranų ir maisto parduotuvių.

Daugiau informacijos, pasiūlymų ir staigmenų rasite „Babilono“ interneto svetainėje www.pcbabilonas.lt ir feisbuko paskyroje: www.facebook.com/babilonaspanevezys.

Užs. Nr. 97

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)