Spausdinti šį puslapį

Parke – nauji autobusai

Naujieji autobusai važinės priemiesčio ir užsakomaisiais reisais. isuzubus.lt nuotr. Naujieji autobusai važinės priemiesčio ir užsakomaisiais reisais. isuzubus.lt nuotr.

UAB Ukmergės autobusų parkas neseniai įsigijo du naujutėlius autobusus. Be modernaus dizaino ir galimybės taupyti kurą, juose – ir daugiau patogumų keleiviams.

Du nauji Turkijoje pagaminti 33 vietų autobusai „Isuzu Turquoise“ yra pritaikyti garbaus amžiaus žmonėms. Jie atitinka su dujų išmetimu susijusius reikalavimus, pasižymi mažomis kuro sąnaudomis. Autobusai – šiuolaikiški, erdvūs, patogūs, juose įrengtos erdvios atlenkiamos bei į šoną slankiojančios sėdynės.

Įrengti konvektorinis šildytuvas, palaikantis norimą temperatūrą, bei kondicionierius. Taip pat autobusuose – šildomi ir elektra valdomi veidrodžiai, galima naudotis nemokamu internetu.

Naujieji Autobusų parko įsigyti autobusai važinės priemiesčio ir užsakomaisiais reisais. Pirkinys, teigiama, įsigytas lizingu. Vieno autobuso kaina – apie 107 000 Eur.

Pernai įmonė taip pat įsigijo du naujus autobusus.

UAB Ukmergės autobusų parko 2019–2022 metų strateginiame veiklos plane skelbiama apie ketinimus įsigyti ir daugiau autobusų. Juos numatyta pirkti už turimas nuosavas bei skolintas lėšas.

Per ateinančius kelerius metus taip pat planuojama įrengti stabdžių tikrinimo stendą, įsigyti autodiagnostinę įrangą, mobilų keltuvą. Tarp šiemet norimų įsigyti pirkinių – ir padangų montavimo įranga. Visa tai, teigiama, bus perkama už nuosavas lėšas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)