Spausdinti šį puslapį

„Vaikai kūrė, kuria ir kurs“

Renginys baigėsi visų bendru šokiu. Renginys baigėsi visų bendru šokiu.

Taujėnų gimnazijoje buvo vykdomas projektas „Vaikai kūrė, kuria ir kurs“. Jo iniciatorės – specialioji pedagogė logopedė Asta Kaplūnienė ir bibliotekininkė Stefanija Vilčiauskienė.

Vaikai kūrė ir iliustravo eilėraščius, o baigiamajame renginyje juos pristatė scenoje.

Ikimokyklinio ugdymo grupės vaikai kartu su mokytoja Jolanta Daniūniene sukūrė eilėraštį „Šviesoforas“, mišraus amžiaus priešmokyklinio ugdymo grupės vaikai, vadovaujami mokytojos Rasos Kiaušinienės, – eilėraštį apie pelėdžiukus, pirmokai kartu su mokytoja Gene Baroniene – apie pavasario lietų, antrokai, padedami mokytojos Reginos Pušinskienės, – apie pavasarį, trečiokai su mokytoja Rita Žudiene – apie žvėrių, paukščių susibūrimą, ketvirtokai su mokytoja Lina Krikštaponiene perskaitė eilėraštį „Pavasaris“.

Renginyje kūrybiškumo ugdymo būrelio, vadovaujamo mokytojos Mildos Titenytės, mergaitės parodė eilėraščio ir dainos „Laikrodukas“ montažą, o berniukai nustebino repuodami Lietuvos istoriją.

Vaikai buvo apdovanoti padėkos raštais ir saldžiomis dovanėlėmis. Bibliotekininkė S. Vilčiauskienė apdovanojo dažniausiai besilankančius bibliotekoje ir daugiausiai knygų perskaičiusius mokinius. Renginys baigėsi visų bendru šokiu, kurio judesius demonstravo kūrybiškumo ugdymo būrelio mergaitės.

Už paramą vykdant šį projektą organizatorės dėkojo mokyklos direktoriui Dariui Kaplūnui ir UAB „Rimi Lietuva“ Ukmergės prekybos centrui.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)