Spausdinti šį puslapį

Trūksta suoliuko ir tualeto

Skaitytoja turėjo pastabų, susijusių su Vilniaus gatvėje esančia parduotuve „Iki“.

Moteris sakė esanti senjorė, gyvenanti netoli šios parduotuvės, tad neretai joje lankosi apsipirkti. Yra ir šiose patalpose įsikūrusios vaistinės klientė. O pasigendanti čia suoliuko atsisėsti.

Ji pasakojo, kad prieš „Iki“ renovaciją, kuri atlikta prieš kurį laiką, suoliukas buvo šalia „Camelios“ vaistinės. Dabar jo nėra, o pagyvenusiems pirkėjams, pastebi moteris, jis būtų labai reikalingas.

Skaitytoja taip pat teiravosi, kodėl šioje parduotuvėje, skirtingai nei kituose Ukmergėje esančiuose prekybos centruose, nėra tualeto.

„Iki“ atstovai informavo, kad parduotuvės šeimininkai patys negali spręsti klausimų, susijusių su suoliuku ar tualetu. Mat patalpos, kuriose ji įsikūrusi, yra ne jų nuosavybė.

Šio pastato savininkas, UAB „VIP Viešosios informacijos partneriai“ projektų vadovės Kristinos Sušinskaitės teigimu, yra UAB „Baltisches Haus“. „Parduotuvė „Iki“, kaip ir kitos jame įsikūrusios įstaigos, yra tik nuomininkas“, – sakė ji.

Ši įmonė veiklą pradėjo 1995 m. Bendrovė, skelbiama jos tinklalapyje, buvo įsteigta prekybos tinklo „Iki“ plėtrai ir šiandien yra savarankiška nekilnojamojo turto projektų vystytoja ir valdytoja.

Vilniaus g. 62 Ukmergėje esančios patalpos – vienintelis turtas, kurį įmonė turi mūsų mieste. Bendras jų plotas – 1 937 kv. m. Pastatą administruoja UAB „Palink“, valdanti minėtą prekybos tinklą. Parduotuvė „Iki“ čia buvo atidaryta 2004 m. lapkritį.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)