Šį penktadienį Ukmergėje skambės pusės tūkstančio Kunigaikščio Vaidoto mechanizuotojo pėstininkų bataliono karių priesaika. Dėl laukiamų gausybės renginio svečių mieste bus ribojamas eismas.

Spalio 11 d. (penktadienį) nuo 8.30 val. iki 14.00 val. bus draudžiama įvažiuoti į miesto centrą (Kęstučio a. nuo Gedimino g. iki Kauno ir Klaipėdos gatvių sankryžos). Tądien nuo 6.00 val. bus uždaromos automobilių stovėjimo aikštelės Vienuolyno g., už banko „Swedbank“ ir šalia parduotuvės „Topo centras“ Kauno g.

Apvažiavimas bus organizuojamas Žiedo, Ramygalos, Gedimino, S. Daukanto ir V. Kudirkos gatvėmis. Maršrutiniai autobusai galės pravažiuoti Klaipėdos, Ramygalos ir Gedimino gatvėmis. Klaipėdos gatvėje laikinai bus įvestas dvipusis eismas.

Karių priesaikos renginio metu atvykę svečiai automobilius galės palikti Pakalnės g., šalia pagrindinio miesto tilto, esančioje aikštelėje ir automobilių stovėjimo vietose Klaipėdos g. prie turgavietės ir pašto, ūkininkų turgaus teritorijoje.

Ukmergės rajono savivaldybė prašo eismo dalyvių būti dėmesingų, atkreipti dėmesį į šiuos eismo pasikeitimus bei laikytis kelio ženklų reikalavimų.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+11 # ok 2019-10-10 14:51
Kaip galima riboti eismą mieste,kuriame ir taip pravažiuoti nebeįmanoma?Sakot,padarysit dvipusį eismą Klaipėdos g..Idiotai,ten jūsų kažkoks silpnaprotis suprojektavo viską taip,kad vos mašinos prasilenkia,o šaligatviai tokie,kad galima demonstracijas rengti.Išvažiuojant iš Cvirkos g.visiškai nieko nesimato nei į vieną,nei į kitą pusę.Įdomu,kokius gi mokslus baigė toks projektuotojas?Rytoj turgaus diena,ten viskas užsikimš.Ir dar,rado gi kur pasikviesti priesaikas duot,į miestą,kuris yra pats baisiausias Lietuvoje,visas sugriautas ir toliau griaunamas ,atrodantis kaip didžiausias Lietuvos šiukšlynas.Galėsit tuo pačiu,tuos kareivius pasikviest į Vasario 16 g.,galės pratybas surengt,net apkasų kast nereikia,pasijus kaip tikrame kare,juk viskas išgriauta,tikrai panašu,kad neseniai bombardavimas buvo.Gėda jau ir žmogui pasakyt,3 metus nebesugeba kelių šimtų metrų gatvės sutvarkyt.Šlykštūs vagys.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+6 # ok 2019-10-11 09:26
Galvoju, jūs patys juos pasikvietėt,nes kiti miestai paprasčiausiai atsisakė(nes protingesniems žmonėms tikrai nereikalingi visokie eismo ribojimai ir pan..).Juk jei nenori Vilnius ar Kaunas tokių renginių,tai yra aplink daug gražiai atrodančių Ukmergės dydžio miestų,prieš kuriuos Ukmergė yra tikras sąvartynas.Ar čia karo vadai norėjo,kad priesaika būtų duodama kuo tikroviškesnėje aplinkoje,kaip karo lauke,o ką,viskas išgriauta kaip po bombardavimo,tikrai panašu.O pats įtikinamiausias variantas yra tas,kad Ukmergės valdžia pati pasisiūlė,kad galėtų kuo giliau sulysti į užpakalį už juos didesniai valdžiai.Nes kas gali žinoti,gal dar pinigų išvogimui paskirs.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų