Spausdinti šį puslapį

Duris atvers teismai

Portalas Teismai.lt skelbia, kad šį penktadienį, spalio 25 dieną, duris lankytojams visoje Lietuvoje atvers per 60 teismų.

Išankstinės registracijos norint gauti konsultaciją neprireiks: kaip ir ankstesniais metais, konsultacijos bus teikiamos „gyvos eilės“ principu. Gyventojai laukiami teismuose nuo 9 iki 15 val. Informacijos, kuriame kabinete ar salėje bus teikiamos konsultacijos, bus galima gauti teismo raštinėje.

Šia iniciatyva siekiama paminėti Lietuvos Konstitucijos ir Europos teisės dieną ir atkreipti visuomenės dėmesį į tai, kad šalia teismo egzistuoja ne mažiau efektyvūs būdai spręsti ginčus – susipykus su kaimynu, sprendžiant konfliktą tarp šeimos narių verta apsvarstyti taikaus ginčų sprendimo būdus, vienas iš kurių yra šiuo metu sparčiai populiarėjanti mediacija.

Skelbiama, kad Vilniaus regiono apylinkės teismo Ukmergės rūmuose konsultacijas teiks Teisės skyriaus vyr. specialistė Justina Markevičiūtė, advokatė Regina Šaltinienė, advokatės padėjėja Lina Breskuvienė.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)