Spausdinti šį puslapį

Prie konteinerio palikti baldai gali virsti bauda

Daugiausia pažeidėjų nustatyti padėjo pastatyti vaizdo stebėjimo prietaisai. Daugiausia pažeidėjų nustatyti padėjo pastatyti vaizdo stebėjimo prietaisai.

Ukmergiškiai neatsisako noro nereikalingų baldų ir kitų rakandų atsisakyti lengviausiu būdu – paliekant juos prie šiukšlių  konteinerio.

Savivaldybė primena apie už tai gresiančias baudas.

 Ukmergės rajono savivaldybės taryba 2015 m. pavasarį patvirtino rajono savivaldybės komunalinių atliekų tvarkymo taisykles.

Jos reglamentuoja savivaldybės komunalinių atliekų tvarkymo sistemos organizavimą, viešosios komunalinių atliekų tvarkymo paslaugos teikimo reikalavimus, komunalinių atliekų turėtojų ir tvarkytojų teises, pareigas ir atsakomybę bei šių taisyklių reikalavimų laikymosi ir kontrolės mechanizmus bei tvarką.

Asmenims, pažeidusiems šias taisykles, gresia įspėjimas arba bauda nuo 30 iki 600 Eur.

Rajono savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus pasakojo, kad šiais metais už minėtus nusižengimus buvo nubausti 45 ukmergiškiai. Jiems skirti įspėjimai ir nurodymas į rajono biudžetą susimokėti už paliktų atliekų sutvarkymą. Visi šiam nurodymui neprieštaravo. Iš viso ši suma siekia 370 eurų. Jei pažeidėjai būtų atsisakę, jiems grėstų bauda nuo 85 Eur.

Pasak skyriaus vedėjo, daugiausia pažeidėjų nustatyti padėjo pastatyti vaizdo stebėjimo prietaisai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)