Spausdinti šį puslapį

Papildoma sekcija pabuvo neilgai

Dainiaus Vyto nuotr. Rodyklė pabuvo labai neilgai. Dainiaus Vyto nuotr. Rodyklė pabuvo labai neilgai.

Ukmergės miesto centre esančiose sankryžose šią savaitę nebeliko ant trijų šviesoforų buvusių lentelių su žaliomis rodyklėmis, nukreiptomis į dešinę.

Vietoje minėtų lentelių su rodyklėmis įrengtos papildomos šviesoforų sekcijos su žaliomis rodyklėmis į dešinę.

„Kai šviesofore užsidegs papildoma sekcija į dešinę, tokiu atveju transportas į dešinę suks netrukdomas, o pėstiesiems ir dviratininkams turėtų degti draudžiamas raudonas šviesoforo signalas“, – tokia naujove suskubta pasidalyti su vairuotojais.

Tačiau netrukus paaiškėjo, kad sukant iš Vilniaus gatvės į ligoninės pusę degant žaliai rodyklei kartu dega ir žalia pėstiesiems.

Apie tai vairuotojai suskubo dalytis informacija socialiniame tinkle.

Įvertinus situaciją trečiadienį rodyklė šioje vietoje buvo nuimta.

Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjas Aidas Dutkus informavo, kad tokia kaip dabar situacija sukant iš Vilniaus gatvės į ligoninę ir liks – be žalios rodyklės ir be papildomos sekcijos. Užsidegus žaliam šviesoforo signalui iš vienos eismo juostos vairuotojai suks į dešinę, iš kitos – į kairę.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)