Spausdinti šį puslapį

„Baltas angelas“ sunešė 4 529 eurus

Šiemet aukota sunkiai sergančiam dešimtmečiam Deividui ir jo šeimai. Šiemet aukota sunkiai sergančiam dešimtmečiam Deividui ir jo šeimai.

Metų sandūroje mes, ukmergiškiai, sukūrėme nedidelį stebuklą sunkiai ir nepagydomai sergančiam ukmergiškiui.

Pasibaigus šventiniam laikotarpiui baigėsi ir Ukmergės kultūros centro jau 14-ą kartą organizuota labdaros ir gerumo akcija „Baltas angelas“.

Tradiciškai kalėdiniu laikotarpiu Ukmergės krašto žmonių buvo prašoma aukoti pinigus arba dalyvauti labdaros koncerte, kurio metu renkamos lėšos mūsų krašto mažajam ligoniukui. Šiemet aukota sunkiai sergančiam dešimtmečiam Deividui ir jo šeimai.

Ukmergės kultūros centras skelbia, kad surinkta rekordiškai didelė suma – 4 529 eurai. Pinigai bus pervesti Deividuko šeimai.

Be to, Ukmergės kultūros centro kolektyvas atskirai surinko pinigus, nupirko ir padovanojo Deividukui labai reikalingus daiktus – masažinį čiužinį bei masažuoklį.

„Be galo esame dėkingi visiems – pavieniams asmenims, įmonėms, emigracijoje gyvenantiems kraštiečiams, paaukojusiems pinigų berniuko gyvenimui palengvinti. Deividukas bei jo mama Asta taip pat taria nuoširdų AČIŪ“, – skelbia renginio organizatoriai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)