Spausdinti šį puslapį

Gyrė „Klajūno“ veiklą

Praėjusią savaitę „Ukmergės žiniose“ rašėme apie tai, kad gyvūnų globos namai „Klajūnas“ nebepriims naujų beglobių, o dėl šios veiklos savivaldybė skelbs naują konkursą.

Sulaukėme šia tema kelių skaitytojų skambučių, palaikančių „Klajūną“. Jie mano, kad šie namai turi puikų įdirbį ir nebereikėtų ieškoti naujo paslaugos teikėjo.

Viena skaitytoja teiravosi apie rengiamą naują konkursą – kokios bus jo sąlygos.

Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos poskyrio vyr. specialistė Vilija Pečiulienė informavo, kad, Ukmergės miesto seniūnijos duomenimis, sutartis su VšĮ „Klajūnas“ baigėsi praėjusių metų lapkričio mėnesį, panaudojus paslaugos vykdymui skirtas lėšas.

Šiuo metu vykdomas rinkos tyrimas pirkimui dėl kačių/katinų pagavimo, sterilizavimo/kastravimo ir paleidimo paslaugų teikimo kainos (pagal P-S-P programą). Greta ruošiamos sąlygos dėl bešeimininkių ir bepriežiūrių naminių gyvūnų gaudymo, karantinavimo, laikinosios globos, eutanazijos paslaugų pirkimo.

Z.Pečiulienė minėjo, kad Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos direktoriaus įsakymu yra nustatyti reikalavimai gyvūnų globos namams ir gyvūnų globėjams.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)