Spausdinti šį puslapį

Žmonės perka daugiau, parduotuvės trumpina laiką

Žmonėms plūstelėjus į parduotuves, pardavėjams tenka atlaikyti didesnius krūvius. Reaguojant į tai, prekybos centrai jau sutrumpino darbo laiką.

Apie tai savaitės pradžioje pranešė prekybos tinklai „Maxima“, „Rimi“ ir „Iki“.

„Maxima“ pranešė, jog visos tinklo parduotuvės dirbs nuo 9 iki 20 val.

Prekybos tinklo „Iki“ parduotuvių darbo laikas taip pat trumpinamas iki 20 val. Pasak prekybos tinklo atstovų, taip siekiama suvaldyti darbo krūvius darbuotojams. Tinklo parduotuvės bus atidaromos 8 val. ryto.

Prekybos tinklas „Rimi“ nuo antradienio visomis savaitės dienomis dirbs nuo 9 iki 20 val.

 „Mūsų darbuotojai atlieka milžinišką darbą, kad pirkėjai galėtų apsipirkti pagal savo poreikius, todėl siekdami palengvinti jų krūvius kuriam laikui trumpiname parduotuvių darbo laiką, taip pat ieškome papildomų rankų“, – sakė vieno iš tinklų atstovė.

Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo parduotuvėse taip pat koreguojamas darbo laikas.

Rajono vartotojų kooperatyvo vadovė Angelė Andrikonienė informavo, kad kaimo parduotuvių ir kai kurių miesto parduotuvių darbo laikas sekmadieniais trumpinamas. Parduotuvės dirbs nuo 8 iki 17 val.

Nauja ir tai, kad visos vartotojų kooperatyvo parduotuvės nuo 14 iki 14 val. 30 min. uždaromos dezinfekcijai ir vėdinimui.

Vadovė ramina, kad nors vartotojų poreikiai išaugo, maisto tiekimas nestoja, tad produktų užteks visiems.

Iš parduotuvių lentynų šiuo metu šluojamos įvairios prekės. Pirmiausiai visi puolė prie kruopų, o dabar ypač padidėjo mėsos pirkimai.

Neaišku, kur žmonės deda ir duoną, nes, pasirodo, jos taip pat  kepama gerokai daugiau.

Vartotojų kooperatyvo įmonėje „Ukmergės duona“  duonos užsakymai išaugo trigubai.

Siekiant užkirsti kelią virusų plitimui, prekybos tinklų parduotuvėse yra sudaryta galimybė pirkėjams dezinfekuoti rankas.

Žmonių, kurie jaučia į gripą panašius simptomus, parduotuvėse prašoma nesilankyti.

Reaguojant į situaciją Lietuvos žemės ūkio taryba, kurios nariai gamina apie 80 proc. šalies žemės ūkio produkcijos, atsakingai pareiškia, kad žemdirbiai yra visiškai pajėgūs užtikrinti maisto pramonės aprūpinimą aukščiausios kokybės žaliavomis.

Lietuvos žemės ūkio taryba ragina šalies nepanikuoti ir pasitikėti žemės ūkio ir maisto pramonės sektorių gebėjimais aprūpinti šalies gyventojus saugiu maistu.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)