Spausdinti šį puslapį

Brangūs Ukmergės gyventojai,

Kaip žinia, blogos naujienos apskrieja visus greičiau nei geros. Deja, bet būtent tokiomis aplinkybėmis kreipiuosi į Jus, mūsų miesto ir rajono gyventojus, visus mūsų plačios bendruomenės narius.

Situacija yra neeilinė. Gyvename taikos metais, bet dar niekad nebuvo taip, kad dalis ligoninės veiklos būtų paralyžiuota. Labai apmaudu, kad visame pasaulyje siaučiantis ir sunkiai valdomas virusas atsėlino taip arti mūsų. Mes jau pajutome, kokia tai grėsminga nematoma jėga. Ji neklausia ir nesirenka. Ji veikia. Ir tai yra mūsų nauja realybė.

Mielieji! Kreipiuosi į Jus kaip žmogus. Kaip gydytojas. Kaip ligoninės vadovas, jaučiantis didžiulę atsakomybę, kad mūsų miesto ligoninė galėtų jums padėti saugoti jūsų sveikatą kiekvieną dieną. Tai mūsų misija, mūsų pašaukimas. Mūsų visų gydytojų ir ligoninės personalo kasdienis sunkus darbas.

Šiandien kaip niekad mums reikalingas Jūsų palaikymas ir supratimas, kad visi medicinos darbuotojai išvien stoja į kovą su nežinomu ir nematomu priešu – virusu, kurio vardas – Pandemija. Supraskite – jėgos nėra lygios, bet mes dedame visas pastangas ir tikime, kad mes būsime stipresni. Tad nepasiduokime panikai ir nepradėkime skaldytis, ieškoti kaltų, kuris kurį galimai užkrėtė virusu. Tai beprasmiška. Tai kova su vėjo malūnais. Gydytojai neišvengiamai atsiduria rizikos centre. Jie taip pat žmonės. Turintys šeimas ir vaikus, jie taip pat, kaip ir mes visi, bet dar labiau rizikuoja užsikrėsti siaubą keliančiu virusu. Deja, kartais taip ir nutinka. Ir to kainą jau pajutome. Tai labai labai skaudu.

Kviečiu! Susitelkime ir palaikykime vieni kitus. Nekaltinkime vieni kitų. Nes priešas ir kaltininko vardas yra vienas ir jis jau gerai žinomas – tai COVID 19 arba PANDEMIJA!

Elkimės atsakingai! Saugokite save ir savo artimą. Susitelkime ir nugalėkime!

Ukmergės ligoninės gydytojų ir viso personalo vardu,

Ukmergės ligoninės vyr. gydytojas

Rimvydas Civilka

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)