Kvietimai – dėl karantino nesilaikymo

Ukmergės rajono policijos komisariatas skelbia, kad dėl saviizoliacijos ir karantino sąlygų nesilaikymo ikiteisminiai tyrimai savaitgalį Ukmergėje nebuvo pradėti.

Kovo 27 d. gauti 6 pranešimai, 28 d. – 4, o kovo 29 d. – 2 pranešimai apie galimus karantino tvarkos pažeidimus.

Žmonės pasakojo matę besibūriuojančius jaunuolius, asmenis, vaikštinėjančius be apsauginių kaukių ar vaikų žaidimų aikštelėse žaidžiančius vaikus.

Policijos pareigūnai vyko į nurodytas vietas, vienus ukmergiškius įspėjo, o kitų jau nebesurado.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # //// 2020-03-31 20:15
O pareigūnai turi indiv.apsaugos priemones? Ar vadovas aprupino-pasirupino tinkamai? Kaip klounai atrodo! Ne kuo geriau už medikus aprupinti mūsų Uknergės pareigūbai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-1 # Vetra2 2020-04-01 00:09
Tai ar reikia tų kaukių lauke,kai neesi uždaroj erdvėj,jau nieko nebesuprantu,tik baus visi tik dės baudas,tai ir taisykles surašykit,kad žinotume už ką negausim
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+1 # Ukmergiškė 2020-04-02 10:51
Būkime sveiki, noriu išsakyti savo nuomonę apie Ukmergės ligoninėje dirbančiųjų saviizoliavimą namuose ir vis dar laukiančių testų.O kodėl nekalbama apie jų šeimos narių saviizoliaciją, čia dar didesnė rizika...Žinau vieną vyrą, kuris eina į darbą-jau kosti, jo žmona dar vis karantine turėtų būti namuose.Kodėl apie tokį žmogų nepagalvojo darbdavys, kodėl jie patys tokie kietakakčiai, pasakai, tai žiūri išsprogdines akis-tipo o kas čia tokio-mano žmona dar laukia testo rezultato,o aš čia visas kosčiu.Tegu atsako ar meras, ar toks neatsakingas medicinos darbuotojas.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų