Pateikė naujausius duomenis

Ukmergės rajono savivaldybė pateikė naujausius duomenis apie užsikrėtimų koronavirusu situaciją mūsų rajone.

Balandžio 14 dienos duomenimis: Ukmergėje patvirtintų ligos atvejų – 85 (iš jų 36 medikai ir vienas Ukmergės ligoninės administracijos darbuotojas).
Lietuvoje patvirtintų ligos atvejų –1091.
Mirė nuo koronaviruso Lietuvoje 29 žmonės  (iš jų 7 ukmergiškiai).

„82 metų ukmergiškė, buvusi Ukmergės ligoninės Slaugos ir palaikomojo gydymo skyriaus pacientė, balandžio 11 dieną mirė Santaros klinikose, kur buvo gydoma nuo balandžio 3-iosios. Reiškiame užuojautą mirusiųjų šeimoms, artimiesiems“, – skelbiama savivaldybės feisbuko paskyroje.

Pasveikusiųjų Lietuvoje 138 (iš jų 2 Ukmergės medikai).

Ukmergės mobiliajame patikros punkte iš viso jau patikrinti 555 asmenys. Iš jų COVID-19 nustatytas 18-ai, 496-ių atsakymai neigiami, iš laboratorijos dar laukiama atsakymų dėl 41 ėminio.

Raginama maksimaliai vengti žmonių susibūrimų, esant galimybei dirbti iš namų, bendraujant gyvai išlaikyti atstumą vienas nuo kito, skirti ypatingą dėmesį rankų, paviršių higienai. Pajutus ligos simptomus kreiptis medikų pagalbos telefonu, nevykti patiems į gydymo įstaigas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų