Ukmergės smulkusis verslas susivienijo: siūlo išskirtinę dovanų idėją Motinos dienai

Vienas iš Ukmergėje esančio restorano „Gastro pub“ savininkų – Paulius Ramonas, sumąstė, kad šiuo įtemptu karantino laikotarpiu, smulkiųjų verslininkų bendradarbiavimas gali atnešti sėkmę. Dabar beveik kiekvienas verslas savo veikloje pradėjo ieškoti prasmės, nes per vieną naktį įvykę pokyčiai, paskelbus karantiną, privertė susimąstyti ne tik apie pelną, bet ir verslo tvarumą. Atėjo suvokimas, kad padėdamas sau, kartu gali padėti ir kitiems. Tai pirmasis toks pavyzdys Ukmergėje, bet gali būti, kad tai tik pradžia. 

Ypatingas dovanų rinkinys mamai

Artėjant Motinos dienai, susivieniję Ukmergės verslininkai pateikė pasiūlymą – dovanų rinkinį mamai, iš skirtingų produktų:

  • „Floros studija“ – kvapnią gėlių puokštę;
  • „Karalė“ – originalų rankų darbo atviruką su jūsų kurtu sveikinimu;
  • „Piktas Keksas“ – gardų desertą;
  • Parduotuvėlė „Ukmergės arbatinė“ – aromatingą arbatų rinkinį;
  • „Gastro Pub“ – traškių šonkaulių paruoštuką, pavadinimu „Aš būsiu čia“ vakarienei dviems.

Kūrybiški sprendimai: kaip saugiai švęsti Motinos dieną ir prisitaikyti prie kintančių sąlygų

Lanksčiai prisitaikiusio prie pasikeitusios situacijos „Gastro pub“ restorano savininkas P. Ramonas ir jo komanda nebijo ieškoti kūrybiškų sprendimų. Iki karantino pradžios lepinę ukmergiškius puikiu maistu bei gyvos muzikos vakarais, prasidėjus karantinui – „Gastro pub“ pradėjo tiekti maistą į namus. Labiausiai išpopuliarėjo šonkauliai, kurie jau pagaminti, vakumuoti ir tereikia tik pašildyti orkaitėje. Plačiau apie smulkiųjų verslininkų susivienijimą ir Motinos dienos progos išskirtinę idėją, pasakoja P. Ramonas.

„Nemaža dalis ukmergiškių, baigę mokyklą, išvažiuoja gyventi į kitus miestus – daugiausia į Vilnių. Tad šis dovanų rinkinys yra ne tik įdomus ir originalus sprendimas nustebinti mamą, bet ir kai kuriems suteikia progą pasveikinti mamas iš Ukmergės (ir iš Vilniaus), laikantis karantino sąlygų ir laikantis atstumo“, – sako pašnekovas. Pasak jo, tokiu būdu galima parodyti vienam artimiausių žmonių, kad apie jį galvoji, nudžiuginti bei saugoti sveikatą.

„Idėja kilo spontaniškai – norėjome nustebinti mamas. Dovanų rinkinį vežame ir pristatome patys – Ukmergėje ir Vilniuje“ – akcentuoja „Gastro pub“ savininkas. Rinkinyje esantys vakumuoti kiaulienos šonkauliai tikrai ypatingi – juos verdame 24 valandas 70 laipsnių temperatūroje, pamarinuojame su prieskoniais, o šalia užvakuojame ir virtas bulvytes, ir įvairių kopūstų salotas. Žmogus gauna jau paruoštą maistą, kurį tereikia pašildyti orkaitėje apie 20 minučių, išmaišyti salotas – ir viskas“, – pasakoja „Gastro pub“ savininkas.

Be to, jo nuomone, verslininkai turi palaikyti vieni kitus, keistis prekėmis ir paslaugomis, lankytis vieni pas kitus, kad vyktų mainai. „Šis bendras verslo susivienijimas, dar kitaip – bendras projektas, yra pavyzdys, kaip galima dirbti, kad vienam kitą palaikyti sunkiu laikotarpiu“ – teigia Paulius Ramonas. 

„Floros studija“ – jungėsi dėl idėjos ir aukštų standartų

„Floros studijos“ savininkė Gytė pasakoja apie tai, kas ir kodėl paskatino jungtis prie šios šaunios idėjos, bei apie pavasariškas puokštes, kurios įeina į dovanų rinkinį mamai.

„Smagu dirbti su žmonėmis, kurie dirba atsakingai, turi gerą požiūrį, gerą stilių ir palaiko aukštą kokybę. Tai – patys svarbiausi kriterijai mūsų verslui“ – pabrėžia Gytė.

Pastaruoju metu populiarios netradicinės puokštės – jose vyrauja skirtingų formų, rūšių, įvairių spalvų ir aukščių gėlės. Itin mėgiamas variantas – skirtingų aukščių gėlių puokštė, mat ji primena natūralios gamtos vaizdą, laukus ir pievas. Neretai pasirenkama jas papuošti papildomais aksesuarais: tekstile, popieriumi, juostelėmis, kas sukuria papildomą stilių puokštei. „Floros studijos“ savininkė pasakoja, kad žmonės pamėgo lengvą, paprastą ir pavasarišką gėlių kombinaciją. Taip pat visuomet populiarūs bijūnai, vėdrynai, tulpės – tradicinės gėlės, bet mėgiamos ir egzotinės kompozicijos. 

„Mamai norisi įteikti kuo didesnę ir įvairesnių gėlių puokštę – juk ji vienas artimiausių žmonių“ – nuotaikingai priduria „Floros studija“ savininkė. 
Pristatymas gegužės 3-ią dieną, Ukmergėje - nemokamai, Vilniuje – pristatymo kaina 5 eurai.
Dovanos rinkinio kaina- 47 eurai

Užsisakyti galima tel. 8-665-21106

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų