Spausdinti šį puslapį

Ukmerge susidomėjo Latvijos nacionalinė televizija

Latvijos žurnalistai parengė reportažą apie Ukmergę.  Daivos Zimblienės nuotr. Latvijos žurnalistai parengė reportažą apie Ukmergę. Daivos Zimblienės nuotr.

Atvėrus Baltijos šalių sienas, Ukmergė iš karto sulaukė svečių iš Latvijos.

Rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo, kad apsilankė Rygoje įsikūrusios Latvijos nacionalinės televizijos žurnalistas, savaitinės laidos „Tautas panorama“ kūrėjas Gints Amolinš su komanda.

Jie parengė reportažą apie Ukmergę, kaip vieną iš pirmųjų miestų Lietuvoje, kuris buvo tapęs koronaviruso židiniu, o po sėkmingai suvaldytos ekstremalios situacijos, jau pristatomas kaip gerasis pavyzdys kitiems miestams.

Latvijos žurnalistas kalbino Ukmergės rajono savivaldybės administracijos direktorių, savivaldybės ekstremalių situacijų komisijos pirmininką Darių Varną bei Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro vyriausiąją gydytoją, savivaldybės ekstremalių situacijų operacijų vadovę Gitaną Čepienę.

Svečią domino viruso pandemijos pradžia, priemonės, kurių buvo imtasi, taip pat dabartinė situacija.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)