Spausdinti šį puslapį

Parama medikams – iš Vokietijos

Per visą ligšiolinį karantino laikotarpį verslo įmonės, organizacijos ir pavieniai ukmergiškiai savo solidarumą medikams išreiškė aukodami pinigines lėšas, dovanodami produkciją, paslaugas bei dalydamiesi savo turėtų apsaugos priemonių atsargomis.

Savo pagalbos ranką Ukmergei ištiesė ir ilgametis jos draugas iš miesto partnerio Vokietijoje, Bad Langensalzos, Volkeris Pioleris.

Ukmergės rajono savivaldybė skelbia sąskaitą, skirtą su COVID-19 virusu kovojantiems ir sunkiai dirbantiems rajono medikams paremti, į kurią V. Pioleris  pervedė 1 000 eurų. Į minėtą sąskaitą banke nuo kovo 23 iki gegužės 22 dienos jau pervesta 26 400 eurų. Už šias lėšas medicinos darbuotojams bus nupirkta įvairių asmens apsaugos priemonių ar kitos darbui reikalingos įrangos.

Draugiški santykiai tarp Vokietijos Bad Langensalzos miesto ir Ukmergės rajono savivaldybių užsimezgė 1991 metais. Šiemet gegužės 31 d. sukaks 29-eri metai nuo abiejų miestų bendradarbiavimo sutarties pasirašymo.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)