Spausdinti šį puslapį

Siesikų pilyje atidarytas turizmo sezonas

Apie turizmo rinkodarą papasakojo Simonas Rudaminas.Autoriaus nuotr. Apie turizmo rinkodarą papasakojo Simonas Rudaminas.Autoriaus nuotr.

Arvydas PĖŠINA

Siesikų pilyje atidarytas turizmo sezonas. Į jo atidarymą atvyko rajono kaimo turizmo atstovai, įmonių, vystančių turizmą Ukmergėje, atstovai. Renginys prasidėjo pranešimu, kuriame apie turizmo rinkodarą papasakojo šios srities specialistas Simonas Rudaminas.

Besirenkančius į atidarymą pasitiko Ukmergės kultūros centro Siesikų skyriaus renginių organizatorė Valentina Karaliūnienė, mokiusi kaip senoviniu būdu, pasinaudojant sukučiais, vyti virves. Svečiams buvo siūloma ir patiems pabandyti. Žadama, kad ši edukacija pilyje veiks visus metus.

Gražiausias Siesikų apylinkes pristatė Kultūros centro Siesikų skyriaus renginių organizatorius Kęstutis Motiejūnas. Gražiausių vietų nuotraukas ir aprašymus jis sudėjo į lankstinuką.

Apie turizmo rinkodarą papasakojo turizmo rinkodaros specialistas Simonas Rudaminas, dirbantis bene didžiausioje Lietuvą pristatančioje platformoje „We love Lithuania“. Pasakojo apie turizmo infrastruktūrą, jos kūrimą ir sėkmingiausius savo projektus.

Jo teigimu, turizmą sugriauti lengva, tačiau jį atkurti reikia penkis kartus daugiau laiko ir pastangų. Kuriant sėkmingą turizmą, reikia sėkmingos strategijos. Tai yra „žinoti kur ir kuo po kelerių metų aš noriu būti“. Todėl, tikino, pirmiausia reikia pasirinkti pavadinimą ir jo daugiau nebekaitalioti.

Su susirinkusiais kaimo turizmo atstovais diskutuota apie sėkmingų projektų kūrimą ir įgyvendinimą.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)