Spausdinti šį puslapį

Moksleiviai stovykloje ieškos savo sėkmės

Rugpjūčio mėnesį Ukmergės rajone vyks išskirtinė, jauniems žmonėms skirta stovykla „Sveikas kodas“, kurioje moksleiviai semsis motyvacijos patirčių, verslumo ir lyderystės paslapčių.

Jos organizatorius Marius Čižiūnas šiuo metu gyvena ir dirba konsultantu Londone informacinių technologijų srityje. Nors Anglijoje puikiai sekasi karjera, likti visam laikui neplanuoja. Palikęs Londoną ir grįžęs į gimtąją Ukmergę, jis nuotoliniu būdu studijuos pozityviosios psichologijos magistrą ir užsiims jaunimo lyderystės ir verslumo ugdymu. Pats gimęs ir augęs kaime, Marius žino, su kokiais iššūkiais ten susiduriama, todėl nori pasidalyti patirtimi, įgyta dirbant, gyvenant ir keliaujant po pasaulį.

Stovykla „Sveikas kodas“, vasaros pabaigoje vyksianti sodyboje mūsų rajone, yra skirta tiek miesto, tiek kaimo moksleiviams. Joje stovyklautojai susipažins su savo poreikiais ir sužinos, kaip tuos poreikius paversti vidine varomąja galia. „Visi daug kalba apie sėkmę, tačiau kiekvienam ji skirtinga. Todėl išsiaiškinsime, kas yra sėkmė kiekvienam ir  kodėl tai yra svarbu patiems. O tada planuosime kaip to pasiekti! Mes kiekvienas turim didelį potencialą, tik reikia jį atrasti“, – sako Marius.

Ši stovykla yra tramplinas į didesnę viziją – Ukmergėje „Sveiko kodo“ komanda nori sukurti jaunimo akseleratorių. Dalyviai atras savo pomėgius, įgis planavimo įgūdžius ir idėjas vers į verslus. Taip auginsime lyderius, kurie vėliau mokys jaunesnius kolegas ir visi kartu augs palaikančioje bendruomenėje.

„Sveiko kodo“ komanda – energinga ir jaunatviška. Ignas Petronis – nekilnojamojo turto kompanijos vadovas, sveikos gyvensenos entuziastas – palaikys tiek fizinę, tiek protinę energiją.

Organizaciniai darbai, užsiėmimai bei itin gera nuotaika skleidžiama VU studentų atstovybės programų, klubų ir projektų koordinatorės Gabijos Daunoravičiūtės. Taip pat dalyvaus įdomūs kviestiniai svečiai. Pirmoji jų organizuota stovykla turėjo didžiulį pasisekimą, tad nekantriai laukiama šių metų stovyklos!

Nori, bet nedrįsti? Parašyk!

Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

https://www.facebook.com/sveikaskodas

Registracija:

https://tinyurl.com/sveikaskodas2020

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)