Numušto hidranto nepastebėjo

Ukmergiškio Ado pastebėjimu, hidrantas avarijos metu buvo numuštas prieš metus. Ukmergiškio Ado pastebėjimu, hidrantas avarijos metu buvo numuštas prieš metus.

S.Daukanto gatvėje praėjusiais metais avarijos metu buvo numuštas hidrantas. Ir iki šiol neatstatytas.

Tai pastebėjo ir mūsų redakcijai pranešė ukmergiškis Adas. Vyras stebėjosi, kad tiek daug laiko niekas nepastebi tokio dalyko.

„Tiesiogiai nerašau į savivaldybę, nes mūsų miesto valdžia, tiksliau, kas atsakingi už tokius reikalus, pajuda tik kai baksnojama pirštu, iki tol nieko nemato ar nenori matyti“, – laiške redakcijai rašė vyras. Pridėjo ir nuotraukų.

Ukmergės priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Dainius Vyšniauskas sakė, kad hidrantus įrengia vandentiekininkai, o jų tarnyba – užsakovai ir naudotojai.

Pasakojo, kad Ukmergės mieste yra per 350 hidrantų. Apie 50 iš jų – įmonių teritorijose. Ugniagesiams gaisro atveju vandenį iš hidranto imti, pasak vadovo, yra daug patogiau ir greičiau negu iš vandens telkinio.

D.Vyšniauskas sakė, kad hidrantai kartą per metus yra patikrinami. Tačiau kodėl šitas buvo nepastebėtas, nežinia. Vadovas padėkojo už pastebėjimą ir sakė, kad įrenginys bus kuo greičiau sutvarkytas.

Specialiu raktu prie hidranto prisijungti gali tik ugniagesiai. Už šį vandenį mokėti nereikia – vanduo gaisro gesinimui yra nemokamas.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų