Spausdinti šį puslapį

Vieta pasirodė neapgalvota

Mūsų skaitytojas Antanas, perskaitęs straipsnį apie Ukmergėje atidarytą „bagažinių turgų“, atkreipė dėmesį į, jo manymu, netinkamą prekybai sendaikčiais vietą – pačiame miesto centre, kur jokia prekyba niekada nevyko.

Žmogus mano, kad Ukmergei tikrai nereikia trijų turgų. Juk du nuo seno veikia Klaipėdos gatvėje – pagrindinis ir vadinamas ūkininkų turgus.

Svarstė, kad tinkamesnė vieta „bagažinių turgui“ – ūkininkų turgus, kur nuo seno renkasi žmonės. „Jei būtų ten, gal kažkas ir išsivystytų, o dabar – abejoju“, – sakė skaitytojas.

Priminsime, kad „bagažinių turgus“ – privati iniciatyva, jei verslininkai tiki, kad vieta veiklai tinkama – tai tik jų reikalas.

UAB „Ukmergės paslauga“, kuriai priklauso Klaipėdos gatvėje esantis ūkininkų turgus, direktorius Vytautas Masiukas sakė, kad šios iniciatyvos sumanytojai buvo atėję pas jį tartis. Tačiau tuo metu šalyje buvo paskelbtas karantinas, o jie prašė prekybą pradėti.

Dėl šios ir kai kurių kitų aplinkybių susitarti dėl vietos nuomos nepavyko.

„Ukmergės paslaugos“ vadovas sakė, kad pagrindinė problema tokiai prekybai yra ne vieta ar prekiautojai, o pirkėjai. Labiausiai dabar trūksta būtent jų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)