Spausdinti šį puslapį

Įtaria, kad šunį prievartavo šeimininkas

Gyvūnų globėjai teigia, kad būdoje rastas šunelis buvo šoko būsenoje. Gyvūnų globėjai teigia, kad būdoje rastas šunelis buvo šoko būsenoje.

Gyvūnų globos namai „Klajūnas“ savo feisbuko paskyroje paviešino sukrečiančią istoriją, apie galimai zoofilo prievartautą šunelį.

Apie tai „Klajūnui“ buvo pranešta telefonu. Vieno šalia Ukmergės esančio kaimo gyventoja pasakojo, kad ryte važiuodama į darbą mačiusi šunį, pririštą ant dviejų įtemptų grandinių, o šalia – nuogą vyrą.

Moters teigimu, vyras šunį prievartavo. Esą kaime jau anksčiau sklido gandai, kad psichikos problemų turintis žmogus nederamai elgiasi su savo augintiniais. Tačiau ji pati tokį sukrečiantį vaizdą pamatė pirmą kartą.

Moteris  apie įvykį taip pat pranešė ir policijai.

„Klajūnas“ skelbia, kad atvykę į įvykio vietą nedidelį šunelį jie rado įsispraudusį savo būdos kampe. Jis nepuolė, nelojo, nejudėjo, buvo labai išsigandęs.

„Iš policijos pareigūnų sužinojom, kad tai – ne naujiena šiame kaime. Tas vyras visai neturi socialinių įgūdžių, psichiškai neįgalus. Tenkina taip savo poreikius ne pirmą sykį... Daug kas čia tai žino, bet... Visi tyli. Nes nėra įrodymų! Nes niekas nenufilmavo, nenufotografavo, neįrašė. Tik matė... Tai tik liudininkai. Pasirodo, liudininkų parodymai yra...niekas“, – savo feisbuko paskyroje rašo „Klajūnas“.

Šunelį iš būdos gyvūnų globėjai ištraukė ir nuvežė į Jonavoje esančią veterinarijos kliniką.

Veterinarai teigė, kad šunelio psichika labai smarkiai pažeista. Paguldytas ant apžiūros stalo jis nejudėjo, buvo visiškai apatiškas, nereagavo net imant kraują tyrimams. Gydytojų nuomone – tai šoko būsena.

Šunelis buvo paliktas klinikoje išsamiems tyrimams.

„Klajūnas“ teigia gavęs policijos sutikimą jo nebeatiduoti savininkui.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė paneigė faktą, kad minimas asmuo yra žinomas policijai kaip zoofilas.

Pasak atstovės, policijos pareigūnai pirmą kartą susiduria su minimu asmeniu. Neturi jokių duomenų, kad jis būtų lytiškai išnaudojęs gyvūnus.

Asmuo buvo apklaustas. Policijoje pradėta administracinė teisena dėl galimo žiauraus elgesio su gyvūnais. Kol kas vyksta tyrimas.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)