×

Pranešimas

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/22483

Į redakciją kreipėsi ukmergiškis, norėjęs pasidalyti pastebėjimais apie mieste netvarkomas teritorijas. Viena jų – naujųjų baigiamų statyti Teismo rūmų Deltuvos gatvėje aplinka ir tvora.

Tvora apgriuvusi, nesaugi, kelianti grėsmę praeiviams, nes likę metaliniai strypai išvirtę, o aplinka, pasak gyventojo, – baisi. Jokie darbai joje nevyksta.

Nacionalinės teismų administracijos Komunikacijos skyriaus vedėja Rūta Andriuškaitė informavo, kad Nacionalinė teismų administracija gegužės 21 d. nutraukė Ukmergės teismo rūmų statybos rangos sutartį dėl rangovo sutartinių įsipareigojimų nevykdymo. „Šiuo metu sprendžiami klausimai, susiję su rangovo neįvykdytais sutartiniais įsipareigojimais. Siekiama užtikrinti, kad rangovas vykdytų savo prievolę sutvarkyti statybvietę“, – rašoma atsakyme.

Taip pat pridedama, kad Nacionalinė teismų administracija yra sudariusi apsaugos paslaugų teikimo sutartį su įmone dėl Ukmergės rūmų pastato nuolatinės apsaugos. Taigi, objektas yra saugomas.

Pasak Komunikacijos skyriaus vedėjos, ketinama įsigyti objekto užbaigimui reikalingus darbus ir statybas baigti šiais metais. Teismo įsikūrimas naujose patalpose taip pat numatomas dar šiemet.

Sausio mėnesį rašėme, jog į naujuosius teismo rūmus po darbų pratęsimo ketinama įsikelti šią vasarą. Vis dėlto darbų pabaigos, aplinkos sutvarkymo ir įkurtuvių dar laukiama.

„Ukmergės žinioms“ pradėjus domėtis naujojo teismo pastato aplinka, buvo greitai sureaguota – tvoros nebeliko...

UŽ inf.

Paveikslėlių galerija

{gallery}22483{/gallery}
Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+3 # skile 2020-08-04 17:03
kas per juodoji skile ka pradeda nieko neuzbaige prakeiksmas
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų