Spausdinti šį puslapį

Daugiausia šimtukininkų – Antano Smetonos gimnazijoje

Susumavus šių metų bendrojo lavinimo egzaminų rezultatus, Ukmergės rajono abiturientai gali pasidžiaugti 22 šimtukais. Dar vieną šimtuką gavo praėjusių metų eksternas.

Egzaminus šiais metais laikė 323 abiturientai.

Geriausiai išlaikytas anglų kalbos egzaminas: 19 šimtukų. Dviem šimtukais įvertintos abiturientų informacinių technologijų, vienu – matematikos žinios.

Ukmergės rajono savivaldybė skelbia, kad daugiausia šimtukininkų – net 14 – Ukmergės Antano Smetonos gimnazijoje. Jų žinios 15-oje valstybinių brandos egzaminų įvertintos 100 balų.

Akvilė Šalčiūnaitė šimtukus gavo už valstybinius matematikos ir informacinių technologijų brandos egzaminus, o Redas Ališauskas, Angelika Barte, Laura Kaziūnaitė, Odeta Mackevičiūtė, Diana Markevičiūtė, Liucija Misevičiūtė, Deira Puišytė, Rugilė Rekobrackytė, Ieva Ryliškytė, Karolis Tumėnas, Agnė Vaitkevičiūtė, Paulina Žemaitytė, Žilvinas Žitkauskas – už anglų kalbos valstybinį egzaminą.

Gimnazija sveikina ne tik didelį būrį savo šimtukininkų, bet ir juos  parengusius mokytojus Stasį Baltaragį, Audronę Mockienę, Ramutę Gilvydienę, Genutę Pavasarienę, Daivą Vaišvilienę, Eleną Vinickienę su puikiais egzamino rezultatais.

Jono Basanavičiaus gimnazija gali pasidžiaugti keturių abitu-rientų sėkme. Donatas Pučinskas šimtukus gavo už valstybinius anglų kalbos ir informacinių technologijų brandos egzaminus, o David Juozas Iredale, Vesta Maniukaitė ir Vainius Skorupskas – už anglų kalbos valstybinį egzaminą.

Siesikų gimnazijos „sąskaitoje“ – du abiturientų gauti šimtukai. 100 balų įvertintos Karolinos Maželytės ir Gundos Savilionytės anglų kalbos valstybinio egzamino žinios.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)