Daug emocijų stovyklautojams sukėlė valčių lenktynės. Daug emocijų stovyklautojams sukėlė valčių lenktynės.

Ukmergės technologijų ir verslo mokykla pasidalijo informacija apie jų organizuotą stovyklą „Vasara kitaip“. Jos metu mokiniai surado naujų draugų, patyrė daug įspūdžių, įgijo žinių.

Kiekviena stovyklos diena buvo vis kitokia.

Prasidėdavo ji smagia mankšta kartu su mokytoja Sigute Dačkiene, o baigdavosi nakvyne Ukmergės technologijų ir verslo mokyk-los bendrabutyje.

Himalajų jogos mokytoja Žibutė Razvadauskienė supažindino su jogos filosofija ir idėjomis, mokė atsipalaiduoti, nusiraminti.

Kartu su stovyklos vadovais ir Ukmergės kraštotyros muziejaus gidu stovyklautojai aplankė įdomiausias miesto vietas. Vėliau vyko į Užugirio mokyklą-muziejų, aplankė prezidento A. Smetonos dvarą, kuriame prisiminė istorinius įvykius, žaidė stalo futbolą. Edukacinėje programoje Vitalijus Želnys demonstravo, kaip kepamas šakotis.

Kartu su profesijos mokytoja Giedre Motiejūniene vaikai gamino ledus bei tortą iš sveikų ir natūralių produktų.

Vepriuose patyrimo vadovas, saviugdos mokytojas Kastytis Kvietkauskas mokė formuoti komandą, pasitikėti draugais ir savimi, surengė intensyvias ir labai daug emocijų sukėlusias valčių lenktynes.

Stovyklautojai lankėsi ir pajūryje – aplankė Jūrų muziejų, Kretingos žiemos sodą, o vakarą praleido Palangoje, drauge su stovyklos vadovu Nerijumi Vasiliausku sportuodami ir maudydamiesi jūroje.

Dieną, pavadintą „Atgal į gamtą!“ kartu su psichologe Jurgita Vasiliauskiene mokiniai ėjo keliais ir takeliais, kopė į kalnelius, brovėsi per miškus ir brido per upelius, o įveikę beveik 15 kilometrų pėsčiomis, pasiekė Baraučiznos kaimą. Popietė baigėsi meno terapija. Grįžę iš žygio, stovyklautojai miklino protus mokytojos Gražinos Krumžlienės organizuotame „protų mūšyje“.

Stovykloje galima buvo „pasimatuoti“ profesijas. Mokytoja Daiva Stankevičienė pasakojo apie tatuiruotes, jų atsiradimo istoriją. IT inžinierius Arūnas Stankevičius supažindino su robotikos pasaulio įdomybėmis. Daugiausia emocijų visi patyrė kartu su vairavimo instruktoriais vairuodami ne tik lengvąjį, bet ir krovininį automobilį.

Pasak stovyklautojų, jų atostogos buvo labai turiningos, intensyvios ir įdomios.

UŽ inf.

Paveikslėlių galerija

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų