Spausdinti šį puslapį

Sportuoti niekada nevėlu

Ukmergiškiai dalyvavo sporto šventėje. Ukmergiškiai dalyvavo sporto šventėje.

Aldona KUZMIENĖ

Tai, kad sportuoti niekada nevėlu, įrodė Lietuvos pagyvenusių žmonių asociacijos LPŽA Pakruojo skyriaus nariai, vadovaujami skyriaus pirmininkės Rūtos Pacevičienės. Jau ne pirmą kartą jie pakvietė  Ukmergės LPŽA į įvairių rajonų sporto spartakiadą. Šiemet joje varžėsi šešios komandos.

Senjorų šventėje su sveikinimais dalyvavo LPŽA prezidentė Grasilda Makarevičienė, politikai, Pakruojo rajono savivaldybės atstovai.

Įdomios rungtys uždegė komandų narius parodyti sportinius sugebėjimus, susitelkimą ir draugiškumą. Mūsų komandą, kaip ir praeitais metais, lydėjo sėkmė – iškovojome antrą vietą ir buvome apdovanoti atminimo taure bei medaliais. Tačiau svarbiausia, jog turėjome galimybes pabendrauti bei pasidžiaugti ir varžovų pasiekimais.

Šventė tęsėsi Linksmučiuose, pakruojiečių pamėgtoje poilsio vietelėje. Kiekviena rajono delegacija išradingai prisistatė: dainas keitė sceniniai vaizdeliai, jumoristiniai pašmaikštavimai. Karštų aplodismentų sulaukė mūsų rajono linijinių šokių atlikėjos (vadovė Aldona Satkūnaitė).

Linksminomės, bendravome prie šventinio laužo. Grįžome pasisėmę įspūdžių, įsigiję naujų draugų. Įsitikinome, jog sportuoti ne tik svarbu, bet ir būtina. Tai pagerina mūsų sveikatą, praskaidrina nuotaiką ir atitolina senatvę.

Dėkojame išvyką parėmusiai Ukmergės vartotojų kooperatyvo vadovei Angelei Andrikonienei.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)