Spausdinti šį puslapį

Alfa kursas ir katechumenatas suaugusiesiems

Ukmergės Šv. apaštalų Petro ir Povilo parapija pirmąkart organizuoja ALFA kursą SUAUGUSIESIEMS,  į kurį kviečia visus, norinčius pasirengti sakramentams arba tiesiog daugiau sužinoti apie savo tikėjimą!

 ALFA kursas – tai tarptautinė programa su 10-ia profesionalių mokymų, diskusijomis prie arbatos įvairiomis katalikiško tikėjimo temomis bei įspūdingu savaitgaliu, kuriame turėsite galimybę atnaujinti arba pagilinti savo tikėjimą, susipažinti su naujais žmonėmis, išgyventi bendrystės džiaugsmą...

Alfa kurso temos: Kas yra Jėzus? Kodėl Jėzus mirė? Kaip galiu būti tikras savo tikėjimu? Kodėl ir kaip turėčiau skaityti Bibliją? Kodėl ir kaip aš meldžiuosi? Kaip Dievas mus veda? Kaip galiu pasipriešinti blogiui? Kodėl ir kaip turėtume pasakoti kitiems? Ar Dievas gydo šiandien? O kaip su Bažnyčia?

Alfa kurso savaitgalio temos: Kas yra Šventoji Dvasia? Ką daro Šventoji Dvasia? Kaip galiu būti pripildytas Šventosios Dvasios? Kaip tolimesnį savo gyvenimą nugyventi visavertiškai?

Alfa kurso pristatymas ir pirmas susitikimas – rugsėjo 27 d., sekmadienį, po 12 val. šv. Mišių Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje.

Kursą veda 10 metų patirtį turinti savanorių komanda iš Jonavos Šv. apaštalų Jokūbo parapijos, vadovaujama ses. Pranciškos FDCJ.

Smulkesnė informacija – parapijos raštinėje.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)