Spausdinti šį puslapį

Ukmergė – nauji koronaviruso atvejai

Ukmergėje kasdien fiksuojami nauji koronaviruso atvejai.

Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Vilniaus departamento Ukmergės skyriui laikinai vadovaujanti Kotryna Žigaitė informavo, kad tarp užsikrėtusiųjų – ir tų pačių šeimų nariai, ir bendradarbiai.

Vieni iš paskutiniųjų atvejų  – teigiami koronaviruso testai patvirtinti rajono ugdymo įstaigų darbuotojams ir vienai moksleivei.

Trims darbuotojoms liga nustatyta lopšelyje-darželyje „Saulutė“. Dėl to saviizoliacijoje atsidūrė trijų grupių vaikai ir dalis įstaigos darbuotojų. Siesikų gimnazijoje nustatytas vienas užsikrėtimas. Saviizoliacijoje dėl to atsidūrė 10 mokinių ir 9 mokytojai. Liga nustatyta vienai „Šilo“ progimnazijos auklėtinei. Nors šiuo metu mokiniams atostogos, izoliuotis vis tiek teko mokinės bendraklasiams ir daliai pedagogų.

Liga nustatyta ir vienos prekybos centro „Eifelis“ parduotuvės darbuotojai.

COVID-19  Ukmergėje iš viso nuo infekcijos plitimo pradžios buvo nustatyta daugiau kaip 140 žmonių. Nuo rugsėjo 15 dienos – daugiau kaip 40.

Nuo šio pirmadienio, remiantis naujuoju šviesoforo principu, šalies savivaldybės buvo suskirstytos į tris zonas – žalią, geltoną ir pavojingiausią – raudoną.

Ukmergė kol kas priklauso geltonai zonai. Tačiau tikriausiai tai tik laikina šviesa ir bet kuriuo metu ji gali tapti raudona.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)