Spausdinti šį puslapį

Ragina statybose įspūdžių neieškoti

Ant neįrengtos apžvalgos aikštelės kol kas kojos geriau nekelti. Ant neįrengtos apžvalgos aikštelės kol kas kojos geriau nekelti.

Rajono savivaldybė skelbia po savaitgalio sulaukusi vienos miesto gyventojos klausimo apie Pilies parką ir jo apžvalgos takus bei aikšteles: „Ar jie jau tinkami naudoti? Panašu, kad ne, bet jokių draudžiančių juostų, ženklų nėra“, – nuotraukomis su ant apžvalgos aikštelės stovinčiais žmonėmis savo klausimą iliustravo moteris.

Rajono savivaldybės atstovė spaudai Daiva Zimblienė informavo, kad Pilies parko rekonstrukcijos darbai dar nėra baigti, parko teritorijoje vyksta statybos, tad pašaliniams čia vaikščioti griežtai draudžiama. Tai skelbia ir ties patekimais į parką esantys stendai. „Kiekvienas, patenkantis į šią teritoriją, turi savarankiškai įvertinti riziką. Uždaryti parko teritorijos nėra galimybių dėl čia esančių funkcionuojančių patalpų ir statinių, o žymėti kiekviename kampe apie tykantį pavojų – daug žmogiškųjų išteklių reikalaujantis darbas. Labai tikimės žmonių sąmoningumo ir supratimo“, – informavo atstovė.

Primena, kad už nepilnamečius vaikus atsako jų tėvai. Todėl prašo įspėti savo atžalas apie statybų vietose tykančius pavojus.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)