Policijos patruliavimas bus sustiprintas

Asta KROGERTIENĖ

Vilniaus apskrities vyriausiojo

policijos komisariato

Komunikacijos poskyrio specialistė

Kaip ir kasmet, artėjant Visų Šventųjų ir Vėlinių šventėms, Vilniaus apskrities VPK Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai ypatingą dėmesį skirs kapinių prieigų priežiūrai.

Pareigūnai dirbs pagal specialų pajėgų išdėstymo planą. Didžiausios pajėgos bus nukreiptos prie Dukstynos kapinių bei šalia esančio magistralinio kelio Kaunas–Zarasai–Daugpilis. Čia bus pastatyti papildomi kelio ženklai, įrengti specialūs policijos postai, kurie, prireikus, reguliuos transporto priemonių eismą. Siekiant išvengti automobilių grūsčių, pasiruošta sklandžiai nukreipti transporto priemonių eismo srautus. Dukstynos kapinių teritorijoje lapkričio 1-ąją vyks vienpusis eismas: į kapines bus vienas įvažiavimas, o išvažiuoti bus galima dviejuose išvažiavimuose.

Vairuotojus raginame būti pakančius, supratingus ir dėmesingus, laikytis papildomų kelio ženklų reikalavimų. Nesilaikymas papildomo ženklinimo paprastai tik sukuria bereikalingas problemas, sutrikdo eismą ir sudaro nepatogumus kitiems eismo dalyviams.

Atkreipiame dėmesį, kad didžiausios grūstys susidaro apie 11–14 val., tad patariame, ruošiantis lankyti kapus, atsižvelgti į tai.

Policija vykstantiesiems lankyti artimųjų kapų pataria neskubėti, o važiuojantiesiems į tolimesnes keliones siūlo išvykti ankstėliau. Gyventojai turėtų atminti elementarias taisykles: išlipę iš automobilių tamsiu paros metu apsirengti šviesą atspindinčias liemenes, segėti atšvaitus ar pasišviesti žibintuvėliais. Palikdami automobilius, patikrinkite, ar tikrai juos užrakinote, ar nepalikote automobilių salonuose daiktų.

Taip pat norime priminti, būkime sąmoningi, apsiribokime tik kapų lankymu ir pasistenkime nekontaktuoti su vyresnio amžiaus artimaisiais.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų