Ukmergėje savo veiklą vėl pradeda mobilus patikros dėl koronaviruso punktas.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Šalia miesto stadiono (Gruodžio 17-osios g. 52) pastatyta 42 kv. m. ploto universali, modulinė palapinė. Nuo antradienio, lapkričio 3 dienos, čia įsikurs medikai, kurie tirs gyventojus – ims iš jų ėminius – dėl COVID-19 infekcijos.


„Ukmergės rajono savivaldybė mobiliam patikros punktui įrengti įsigijo karišką – plačiai įvairių šalių kariuomenių naudojamą palapinę, tad nuo šiol čia besidarbuosiantiems medikams bus kur kas patogiau ir šilčiau.
Pirmasis Ukmergėje veikęs toks punktas buvo įrengtas autobuse. UAB „Ukmergės autobusų parkas“ vadovybė pritaikė tam vieną savo turimą autobusą, už ką esame labai dėkingi“, – sakė rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas.
Nuo kovo 30-osios iki birželio 30 dienos Ukmergėje veikęs mobilus patikros dėl koronaviruso punktas buvo uždarytas nuo liepos 1 dienos dėl ženkliai sumažėjusių tyrimų apimčių. Jame iš viso buvo ištirtas 2941 asmuo.
Naująjį mobilų patikros punktą ir aplink esančią teritoriją stebės vaizdo kameros, o saugumą užtikrins saugos tarnyba UAB AASE.
Mobilaus patikros punkto darbo laikas – nuo 9 iki 13 val.

Pasireiškus koronavirusui būdingiems simptomams pacientas pirmiausia turi skambinti karštosios linijos trumpuoju telefonu 1808.

Pacientai, kurie atvyks į mobilųjį punktą ir nebus kreipęsi į karštąją liniją, nebus priimami.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų