Spausdinti šį puslapį

Darbininkų gatvės remontas – planuose

Nuspręsta skelbti viešąjį paslaugų pirkimo konkursą Darbininkų gatvės atkarpai sutvarkyti.   Gedimino Nemunaičio nuotr. Nuspręsta skelbti viešąjį paslaugų pirkimo konkursą Darbininkų gatvės atkarpai sutvarkyti. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergės senamiestyje gyvenanti ukmergiškė pasakojo pasibaisėjusi Darbininkų gatvės grindiniu – einant vos kojų neišsisukusi. Klausė, ar rengiamasi šią gatvę tvarkyti.

Dabar akmenimis grįstas šios gatvės grindinys užlopytas žvyru ir asfaltu. Svarsto – negi taip ir bus palikta, argi tai remontas?

Ukmergės miesto seniūnė Zita Pečiulienė apgailestavo, kad visa šios akmeninės gatvės danga labai nekokybiška. Šis neseniai atliktas grindinio patvarkymas – tik laikinas sprendimas, laukiant rimtesnio remonto.

Seniūnė sakė, kad norėta kiek galima didesnį Darbininkų gatvės grindinio plotą sutvarkyti. Tačiau tokie darbai yra labai brangūs, tad bus apsiribota tik pačios prasčiausios vietos remontu. Paskaičiuota, kad darbai kainuos apie 10 000 eurų. Jie bus atlikti jau kitais metais.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)