Spausdinti šį puslapį

Vieną parduotuvę pagyrė, kitą – kritikavo

Mūsų skaitytoja, nuolatos apsiperkanti Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo parduotuvėje „Šermukšnėlė“, išsakė pastabas jos darbuotojoms.

Lygindama šią „savo“ parduotuvę su tam pačiam tinklui priklausančiu „Paparčiu“ sako, kad ir asortimentas, ir aptarnavimas ženkliai skiriasi „Paparčio“ naudai. Ten esą nuo 7 val. ryto pradeda dirbti, o „Šermukšnėlėje“ nuo 7 ryto šviesos dega, bet pirkėjai neaptarnaujami. Be to, skaitytoja pastebėjo, kad ir prekės vitrinoje čia rečiau patikrinamos. Tačiau didžiausias priekaištas, kad užsakoma per mažai šviežios mėsos. Kada benueisi, sako, – nebėra.

Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė paaiškino, kad moters minima „Šermukšnėlė“ dirba nuo 8 iki 20 val. „Paparčio“ darbo laikas kitoks – nuo 7 iki 19 val.

Direktorė paaiškino, kad pagal kooperatyvo tvarkos taisykles, pardavėjos į darbą ateina likus 15 min. iki jos atidarymo. Keliolika minučių skirta pasiruošimui. Tačiau kasa įjungiama tik tada, kai prasideda nurodytas darbo laikas. Taigi, anksčiau aptarnauti klientų pardavėjos neturi teisės. Tai jau būtų pažeidimas, juk kasa fiksuoja darbo laiką.

Pasak A. Andrikonienės, pardavėjos anksčiau ateina ir dėl labai anksti savo darbą pradedančių tiekėjų. Jei taip sutaria su jais. Šie prekes nori palikti kuo anksčiau, nes važiuoja ir į kitus prekybos taškus, kitus miestus.

Atsakydama į klausimą dėl šviežios mėsos, direktorė sutinka – gal ir per mažai. Tačiau supranta ir pardavėjų nerimą dėl to, ar mėsą pavyks parduoti – jos galiojimo laikas trumpas, užšaldyti negalima.

Pažadėjo aptarti šį klausimą su pardavėjomis. Taip pat tikisi, kad neseniai pradėjus bendradarbiauti su nauju tiekėju, šviežios mėsos bus galima sulaukti kasdien.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)