Spausdinti šį puslapį

Iš „Circle K Lietuva“ sulaukė kvapios dovanos

Medikus šildys kvapi verslininkų dovana.  Daivos Zimblienės nuotr. Medikus šildys kvapi verslininkų dovana. Daivos Zimblienės nuotr.

Ukmergės mobiliojo patikros punkto ir Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai sulaukė dovanos – degalinių tinklas UAB „Circle K Lietuva“ dovanoja kavą iš savo degalinės, esančios Kurėnų kaime. 

Savivaldybė skelbia, kad 100 nemokamų kavos puodelių sulaukta šią savaitę. Juos pasiimti bus galima atvykus į „Circle K“ degalinę ir parodžius operatoriams dovanotus kuponus.

„Kiekvieną dieną paaiškėjantys tūkstančiai naujų infekcijos atvejų neleidžia atsikvėpti medikams bei tiems, kurie testuoja ir stengiasi atsekti kiekvieną atvejį. Tai – žmonės, kurie pirmieji atsiliepia, kai skambiname norėdami pasikonsultuoti dėl COVID-19 ar pranešti susirgus, kurie visomis išgalėmis bando atsekti kontaktus ir kurie žiemą ištisas valandas testuodami žmones dirba stovėdami lauke“, – už sunkų darbą ir pasiaukojimą dėkoja verslininkai.

Ši akcija vyksta visoje Lietuvoje. Iki vasario 28 dienos žadama išdalyti 17 tūkstančių nemokamų L dydžio kavos ar kitų karštų gėrimų puodelių.

Ukmergės rajono savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas kuponus 40-iai puodelių įteikė Ukmergės mobiliojo patikros punkto darbuotojams, o kitus – Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro Greitosios medicinos pagalbos tarnybai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)