Spausdinti šį puslapį

Po šimtadienio šventės – rimti nemalonumai

Ukmergės rajone 17-kai abiturientų šimtadienį šventusių asmenų buvo surašyti protokolai dėl karantino sąlygų pažeidimo. Apie tai pranešė BNS.

Vasario 12-ąją, prieš vidurnaktį, policijoje buvo gautas pranešimas, kad švenčiamas šimtadienis ir susirinkę daug žmonių.

Patikrinus Ukmergės rajono, Dastainiškio kaime sodybą, surašyta 17 administracinių nusižengimų protokolų dėl karantino sąlygų nesilaikymo.

Dėl karantino reikalavimų nesilaikymo Ukmergės rajono policijos komisariate per sausio mėnesį buvo pradėtos 83 administracinės teisenos.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialistė Asta Krogertienė informavo, kad Administracinės teisės pažeidimų protokolai asmenims buvo surašyti už kelių šeimos ūkių atstovų buvimą kartu, judėjimo tarp savivaldybių pažeidimus. Taip pat už tai, kad nedėvėjo kaukių viešoje vietoje.

Visiems asmenims skirtos administracinės baudos.

Visuomenės sveikatos srities ES sprendimų, higienos norminių aktų, Lietuvos Respublikos žmonių užkrečiamųjų ligų profilaktikos ir kontrolės įstatymo pažeidimas užtraukia baudą asmenims nuo 500 iki 1500 eurų, o juridinių asmenų vadovams ar kitiems atsakingiems asmenims – nuo 1500 iki 6000 eurų.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)