Spausdinti šį puslapį

Sugrįžtančių mokinių laukia atnaujinta sporto salė

Atlikti Dukstynos pagrindinės mokyklos sporto salės ir rūbinės patalpų atnaujinimo darbai.  Dainiaus Vyto nuotr. Atlikti Dukstynos pagrindinės mokyklos sporto salės ir rūbinės patalpų atnaujinimo darbai. Dainiaus Vyto nuotr.

Daiva ZIMBLIENĖ

Rajono savivaldybės atstovė spaudai

Ukmergėje įgyvendintas dar vienas gražus projektas – atlikti Dukstynos pagrindinės mokyklos sporto salės ir rūbinės patalpų atnaujinimo darbai.

UAB „Dangų centras“ paprastojo remonto metu sutvarkė mokyklos sporto salę, persirengimo kambarius, dušo ir higienos patalpas, išėjimo iš salės laiptinę ir lauko laiptus. Sporto bloke taip pat įrengtos naujos apšvietimo, ventiliacijos ir vandentiekio sistemos, renovuota dalis šildymo sistemos, pakeisti langai, šviestuvai, radiatoriai, paklota nauja kokybiška grindų danga, įrengti krepšinio ir tinklinio stovai. Papildomai nupirkta ir nauja švieslentė bei sporto inventoriaus. Rangovas taip pat suremontavo pagrindinę rūbinę, o mokyklos darbuotojai sutvarkė visas pradinukų rūbines.

Projektinė visų šių darbų vertė – 279 tūkst. eurų.

„Džiaugiamės, kad po karantino grįšiančių į mokyklą moksleivių lauks daug gerų pasikeitimų: puiki atnaujinta sporto salė, naujos rūbinės, kuriose kiekvienas turės po asmeninę drabužių spintelę, saugūs pagrindinio įėjimo į mokyklos pastatą laiptai“, – sakė Dukstynos pagrindinės mokyklos direktorė Daiva Liumparienė.

Ši mokymo įstaiga įkurta 1977 metų rugsėjį, šiuo metu joje mokosi 650 moksleivių.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)