„Geras jausmas, kai galime dalytis“, – sako Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė. „Geras jausmas, kai galime dalytis“, – sako Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė.

Geriems darbams nebūtina ieškoti progų ar akcijų. Tai įrodė Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvas.

Pasitelkęs partnerius praėjusią savaitę jis dovanomis nustebino 24 sunkiai besiverčiančias mūsų rajono šeimas.

Įmonės direktorė Angelė Andrikonienė pasakojo sulaukusi Taujėnų ir Deltuvos seniūnijų socialinių darbuotojų pagalbos šauksmo.

Moterys prašė padėti jų globojamoms sunkiai gyvenančioms daugiavaikėms šeimoms, kurių nariai neteko darbo per karantiną ir smarkiai sumažėjo jų pajamos.

A.Andrikonienė pasakojo iš karto pradėjusi svarstyti, kaip padėti šeimoms, kokių produktų įdėti į lauknešėlius. Net nesitikėjo, kad prisidėti prie paramos norės ir gamintojai bei ilgamečiai jų įmonės partneriai – bendrovės „Biovela“ ir „Rokiškio pienas“.

Maisto paketuose, kurie praėjusią savaitę buvo įteikti šeimoms, –  smulkinta šviežia mėsa, kiaulienos kumpis, „Giminių“ dešrelės, „Panerio“ dešra, paštetai, mėsos konservai, „Kabanosių“ dešrelės, varškės sūreliai, duona, batonas, aliejus, cukrus, šaldyti koldūnai, makaronai, ilgo galiojimo pienas, vafliai.

„Solidūs lauknešėliai buvo perduoti socialinėms darbuotojoms, kurios ir kreipėsi pas mus dėl paramos“, – pasakojo A. Andrikonienė dėkodama už supratingumą ilgamečiams partneriams.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+15 # Aha 2021-03-03 16:42
Daro gerus darbus visu pirkeju saskaita. Kelia kainas be jokio pagrindo. Vistienos ketvirciai kainavo 1,69€ - dabar jau 1,79€. Kiaulienos kumpis kainavo 2,69€ - dabar 2,79€. Rupestis skurdziausiais...kainu nekelkit,kad kaimo zmones galetu maisto nusipirkti,o ne reiketu pries zurnalistu kameras savireklama darytis. Dusina koops kaimo zmones nes autobusai nevaziuoja ir zmones neturi kuo nuvaziuoti apsipirkti i Lidl,Norfa,ar Maxima. O koops kainos nesveikos.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # Xexe 2021-03-04 14:06
Kiaulienos kumpis jau 2,99€/kg. Katik buvau Koopse telefono saskaita pasipildyt. Geradariai vien kumpi per 1 savaite pabrangino 30ct. Geriau jau nebedarytu geru darbu - visiems kitiems tas brangiai kainuoja. :-x :-x
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-1 # pirkėjas 2021-03-04 07:11
mėsos kainos ir asortimentas tikrai geros
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+2 # Xexe 2021-03-04 11:47
Viena karta nueini - dar mesos neatveze. Veliau nueini - jau nebeturim,ispirko. Bet liko trigubai brangesnis supelyjes batonas ir trigubai brangesni papuve svogunai. Koops jega.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+6 # Panašu 2021-03-04 08:24
Į lions klubą :D :D :D :D :D padovanoja smulkmeną ir būtinai tas dirbtines nuotraukas viešina. Nepilnavertiškų žmonių pigus karmos taškų sau pirkimas. Dideli ir reikšmingi darbai dažniausiai yra padaromi tyliai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-6 # gavėjas 2021-03-04 08:52
nepavydėkit
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+9 # Xexe 2021-03-04 11:59
Geriems darbams nereikia progu - geriems darbams reikia atsitiktinai pro sali einancio zurnalisto su fotoaparatu. :D

Uzsisakinet reklama spaudoje brangu - o cia pigi reklama uz pakeli makaronu,prisidengiant "geru darbu"

Paplokim Koops. KAINAS MAZINKIT,BUS JUMS GERAS DARBAS PADARYTAS VISIEMS.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų