Spausdinti šį puslapį

Geriems darbams nereikia progų

„Geras jausmas, kai galime dalytis“, – sako Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė. „Geras jausmas, kai galime dalytis“, – sako Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvo direktorė Angelė Andrikonienė.

Geriems darbams nebūtina ieškoti progų ar akcijų. Tai įrodė Ukmergės rajono vartotojų kooperatyvas.

Pasitelkęs partnerius praėjusią savaitę jis dovanomis nustebino 24 sunkiai besiverčiančias mūsų rajono šeimas.

Įmonės direktorė Angelė Andrikonienė pasakojo sulaukusi Taujėnų ir Deltuvos seniūnijų socialinių darbuotojų pagalbos šauksmo.

Moterys prašė padėti jų globojamoms sunkiai gyvenančioms daugiavaikėms šeimoms, kurių nariai neteko darbo per karantiną ir smarkiai sumažėjo jų pajamos.

A.Andrikonienė pasakojo iš karto pradėjusi svarstyti, kaip padėti šeimoms, kokių produktų įdėti į lauknešėlius. Net nesitikėjo, kad prisidėti prie paramos norės ir gamintojai bei ilgamečiai jų įmonės partneriai – bendrovės „Biovela“ ir „Rokiškio pienas“.

Maisto paketuose, kurie praėjusią savaitę buvo įteikti šeimoms, –  smulkinta šviežia mėsa, kiaulienos kumpis, „Giminių“ dešrelės, „Panerio“ dešra, paštetai, mėsos konservai, „Kabanosių“ dešrelės, varškės sūreliai, duona, batonas, aliejus, cukrus, šaldyti koldūnai, makaronai, ilgo galiojimo pienas, vafliai.

„Solidūs lauknešėliai buvo perduoti socialinėms darbuotojoms, kurios ir kreipėsi pas mus dėl paramos“, – pasakojo A. Andrikonienė dėkodama už supratingumą ilgamečiams partneriams.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)