Mano, kad bankomato vieta nepatogi

Pivonijos mikrorajone gyvenanti moteris guodėsi dideliu nepatogumu šio rajono gyventojams: prieš kurį laiką „Swedbank“ bankomatas iš šio rajono buvo perkeltas į kitą vietą – prie „IKI“ prekybos centro.

Moteris pasakojo, kad anksčiau daugumai žmonių buvo patogiau – bankomatas buvo prie prekybos centro „Pivonija“. O dabar, anot jos, gerokai toliau. Klausė, kodėl pasirinkta tokia vieta, gal yra vilties, kad bankomatas bus sugrąžintas.

AB „Swedbank“ Komunikacijos ir tvarumo tarnybos atstovas spaudai Saulius Abraškevičius priminė, kad bankomatą į dabartinę vietą teko perkelti dėl prekybos centre „Pivonija“ tuo metu vykdytų remonto darbų. „Turėjome priimti sprendimą bankomatą perkelti į kitą vietą, kad jis galėtų būti prieinamas ir toliau teiktume paslaugas“, – aiškina priežastis atstovas spaudai.

„Buvo nuspręsta bankomatą perkelti į visai netoli toje pačioje Vilniaus gatvėje esantį prekybos centrą „IKI“. Manome, kad ši vieta yra patogesnė ir bankomato naudojimui, ir jo aptarnavimui. Suprantame pagyvenusių žmonių susirūpinimą, tačiau nuo senosios vietos jis yra nutolęs apie 600 metrų“, – rašoma atsakyme.

Skaitytojams primename, kad anksčiau „Swedbank“ bankomatas buvo įrengtas adresu Vilniaus g. 90A, o dabar jis yra adresu Vilniaus g. 62.

Prekybos centras „Pivonija“ yra gyvenamajame rajone, jį supa daugiabučiai namai, o prekybos centras „IKI“ nuo daugiabučių namų kvartalo tolėliau.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+11 # Teisingai 2021-03-04 11:59
Labai nepatogu,ir nelogiska. Prie Pivonijos buvo suoer,o dabar grustis prie IKI... kuom trukde... ir puikiai tiko prie Pivonijos bendro vaizdo.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+7 # dziaukites 2021-03-04 12:19
dziaukites kad is vis turit bankomata, dukstynos mikrorajone jau senai nebera tokio. reikia grustis i centra.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+9 # Taip, 2021-03-04 13:04
Labai nepatogu kad Swed bankomatas iškeltas. Pivonijos mikrorajone daug pagyvenusių žmonių, kurie gauna pensiją į kortelę. Išsigryninti pinigus būdavo patogiau. Dabar kai kam ir tuos 600 m nueiti sunku. Jauni žmonės negalvoja, kad jie kažkada pasens, gal būt ir tų 600m nueiti negalės.... gyvenimas nenuspėjamas... būtų prašymas, manau ne vien mano, kad bankomatą gražintų į buvusią vietą. Daugelis būtų dėkingas už tai.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
+4 # butent 2021-03-04 16:40
Tik speju nieko nepesime. Pivonijos remontas padarytas,ras visokiausiu kabliuku,kad negrazinti atgal. liks prie IKI... gaila,kad taip yra,nes tikrai nepatogu.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų