Pirmadienį liepos dar buvo genimos, o antradienį užlyginti jų kelmai.  Gedimino Nemunaičio nuotr. Pirmadienį liepos dar buvo genimos, o antradienį užlyginti jų kelmai. Gedimino Nemunaičio nuotr.

Ukmergėje, P. Cvirkos gatvėje, šią savaitę nupjautos kelios dešimtys šalikelėje augusių liepų.

Pirmadienį ir antradienio rytą dar dūzgė technika, o po pietų nebeliko net kelmų – viskas užglaistyta, sušluota, lyg liepų nė nebūta.

Anot į redakciją užsukusio vyro, šiuo šaligatviu daug žmonių keliauja į turgų. „Karštomis vasaros dienomis medžiai teikia pavėsį, kai išpjaus, pavėsio nebeliks. Ar būtina juos visus išpjauti? “ – antradienio rytą dalijosi mintimis ukmergiškis.

Rajono savivaldybės Viešosios tvarkos ir aplinkosaugos skyriaus vedėjo pavaduotoja Vilija Grabauskienė informavo, kad šie medžiai Lietuvos Vyriausybės nutarimu yra nesaugotini, nes auga po elektros laidais, ir pjaunami gatvės gyventojų prašymu.

Ukmergės miesto seniūnijos seniūno pavaduotoja Zita Pečiulienė patikslino, kad gyventojai pateikė seniūnijai prašymą dėl medžių išpjovimo, nes šie augdami šakojasi tarp elektros laidų, dėl to nuolat kyla elektros tiekimo problemų.

Pagal sutartį darbus vykdo UAB „Ukmergės paslauga“. Gatvėje išpjauta apie 20 liepų.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

+7 # vvvv 2021-03-14 10:02
Zita Pečiulienė visur, o kur imbrasaite? dar i pavaduotojas susiruose. o kur tada Zita Pečiuliene dirbs? ar vietomis keičiasi konkurso budu?
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-3 # Staska 2021-03-14 11:15
Saunuoliai !!!! Nors gatve i gatve panasi bus.
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata
-2 # GYVENTOJAS 2021-03-15 07:06
pjovė pjovė ,o prie senos limonadinės paliko vaiduoklius
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų