Spausdinti šį puslapį

Statybų grimasos: naujas plyteles išima ir keis naujesnėm

Grindinio plytelės išimamos ir bus keičiamos naujomis. Grindinio plytelės išimamos ir bus keičiamos naujomis.

Pivonijos mikrorajono gyventojai penktadienį pastebėjo, kad iš įstrigusios statybų vietos – rekonstruojamos aikštės prie Pivonijos prekybos centro – išimamos ir išvežamos grindinio plytelės. Svarsto, kodėl taip yra, negi visas išims ir darbus pradės iš naujo? O gal čia kokia vagystė? Juk kartą taip jau yra nutikę.

Savivaldybės administracijos direktorius Darius Varnas nuramino, kad grindinio plytelės tikrai nebuvo vagiamos. Tačiau jos iš tiesų bus keičiamos naujomis.

Pasak direktoriaus, plytelės išimamos vykdant teismo sprendimu patvirtintą taikos sutartį. Naujieji projekto rangovai nesusitarė su bankrutavusia firma dėl atsiskaitymo, tad priimtas sprendimas jas išimti. Naujasis rangovas nutarė kloti naujas plyteles.

Direktorius D. Varnas tikino, kad aikštės renovacija turėtų prasidėti artimiausiomis dienomis.

Priminsime, kad pernai gruodį sutartį dėl skvero Vilniaus g. 90C baigtinių darbų iki visiško objekto užbaigimo rajono savivaldybės administracija pasirašė su Vilniuje registruota UAB „CoReal“.

Skelbta, kad likusių darbų vertė – daugiau nei 446 569 tūkst. Eur. Pernai gruodį savivaldybė informavo, kad darbus žadama baigti per pusmetį.

Šiame objekte jie sustojo prieš metus, kai apie 40 proc. darbų atlikusi UAB „Revestus“ susidūrė su finansiniais sunkumais, o vėliau bendrovei buvo paskelbtas bankrotas.

Vilniaus gatvėje, 0,8910 ha teritorijoje, turėtų atsirasti viešoji erdvė, reprezentuojanti Ukmergės miesto įkūrimo legendą ir pristatanti administracinį rajono suskirstymą seniūnijomis.

Taip pat bus atnaujintos šaligat-vių dangos, sutvarkyta paminklo „Vilkmergė“ aplinka, įrengta granito mozaikos aikštės danga, apšvietimas, rekreacinės erdvės, mažoji architektūra, sutvarkyta prekybinių paviljonų aikštelė, įrengtas privažiavimas prie rekonstruojamos prekybinių paviljonų aikštelės ir kiti darbai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)