Balandžio 15 d.

Policijoje gautas VĮ ,,Regitra“ specialisto pranešimas, kad Ukmergės padalinyje bandant užregistruoti transporto priemonę „Audi Q7“ pastebėti galimi numerio klastojimo požymiai.

UŽ inf.

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Komentarai  

0 # Katie Roth 2021-04-21 17:04
Mes visi turime skirtingas istorijas gyvenime. jie buvo pakilę ir nusileidę, bet aš buvau labiau nuniokotas, kai mano sužadėtinis, su kuriuo draugavome 7 metus, pasakė, kad turėtume nutraukti mūsų santykius, aš savo gyvenime nepatyriau tokio skausmo, kokį jaučiau tą dieną. Po 3 mėnesių išsiskyrimo sutikau ponios, kuri kalbėjo apie daktarą Ajayi burtų ratuką, liudijimą, kuris daugeliui žmonių padėjo atkurti ramybę ir meilę savo namuose, aš tikrai myliu savo vyrą ir noriu, kad jis sugrįžtų į savo gyvenimą. kreipkitės į daktarą Ajayi ir paaiškinau sau, po tam tikrų konsultacijų man buvo pasakyta, kokia yra problema ir ką daryti, kad atkurčiau savo santykius, aš viską paprašiau iš manęs, o po burto mano sužadėtinis susisiekė su manimi ir mes dabar esame laimingai susituokę . Jei jums reikia „geniune spell“ rato pagalbos, galite pasikliauti daktaru Ajayi, tikiu, kad vėl turėsite priežastį šypsotis. Susisiekite su „Viber / Whatsapp“: +2347084887094
Atsakyti | Atsakyti cituojant | Citata

Pridėti komentarą

ukzinios.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, nesusijusius su tema, įstatymus pažeidžiančius, reklaminius, skatinančius smurtą komentarus. Už komentarus atsako juos parašę skaitytojai. Kurstant smurtą, rasinę, tautinę, religinę bei kitokio pobūdžio neapykantą ar kitaip pažeidžiant LR įstatymus, galite sulaukti atitinkamų tarnybų dėmesio.


Jonines

Kainoteka

Optima 13 Picerijos salės nuoma

Draugai

Ukmerges kulturos puslapiai

gpm 2011 n 135

Lietuvos valstybe

ukvm

vilkmerge

UKC logo 115x63

Apkeliauk

Tauragės laikraštis

KuoSkiriasi.lt

baidariu aukstaitija

Interneto dienraštis Bernardinai

Vilkmerge

lrytas

delfi

logo srtrf-300x170

Į viršų