Spausdinti šį puslapį

Laiškas iš Ukmergės į Balelius keliavo savaitę

Į redakciją kreipėsi ukmergiškis dėl pašto paslaugų.

Pasakojo, kad paprastas laiškas iš Ukmergės į Balelius keliavo visą savaitę. Anksčiau laiškas rajone būdavo pristatomas kitą dieną ar per dvi dienas po išsiuntimo.

AB Lietuvos pašto Komunikacijos departamento vadovė Ugnė Bartašiūtė atsakė, jog šiuo atveju – per mažai siuntimo detalių, kad galėtų pakomentuoti situaciją plačiau. „Deja, jeigu laiškas neregistruotas, neturime galimybės patikrinti jo kelionės detalių“, – sakė pašto atstovė.

Jos teigimu, įprastai neregistruoti laiškai iki gavėjo šalies viduje gali keliauti iki penkių darbo dienų. Tačiau pasitaiko ir pavienių nesklandumų. Dažniausia priežastis, dėl kurios siuntiniai ar laiškai keliauja ilgiau – netiksliai nurodytas adresas.

Klientui rekomendavo susisiekti tiesiogiai su Lietuvos pašto kontaktų centru, kad galėtų padėti išspręsti kilusias problemas.

Priminsime, kad Lietuvos paštui perėjus prie automatizuoto skirstymo, jis tapo ir centralizuotu. Tai reiškia, kad didžioji dalis siuntų ir laiškų iki galutinio gavėjo išskirstomi Vilniaus logistikos centre. Anksčiau siuntos buvo skirstomos rankiniu būdu bent keliose skirtingose stotelėse, siuntos niekada iš vieno pašto tiesiai nekeliavo į kitą. 

Griežtai draudžiama "Ukmergės žinių" paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse be sutikimo. Gavus leidimą būtina įdėti aktyvią "Ukmergės žinių" nuorodą ir nurodyti kaip šaltinį.
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)